сб. апр. 27th, 2024

Какво се случва с хората, които се разтварят във въздуха пред очите на другите?

Дематериализация

Историята познава много случаи, когато хора изчезват мистериозно пред многобройни свидетели. Първият такъв случай е описан от древните гърци. Една стрела пронизва един от воините и след това той изведнъж започна да изчезва пред очите на всички. На мястото, където стоеше преди малко, паднаха неговият меч, щит и същата стрела.

Спътник на британския дипломат Бенджамин Батърст разказва за мистериозен случай. Връщайки се у дома след изпълнение на важна поръчка, той и Бенджамин Батърст решават да вечерят в село Перлеберг. След като се нахранват, те се приготвят да продължат пътуването си. Преди да се качи във вагона, колегата на дипломата искал да се облекчи. Докато се връщал, той видя как Бенджамин Батърст изчезва във въздуха. Издирването на изчезналия дипломат е безуспешно. Нарекли спътника му пияница и казали, че просто си въобразява.

Друг случай е Дейвид Макмилън, който, докато пътувал с приятелите си, изчезнал точно пред очите им. Приятелите решили да изкачат планината. Давид бил най-бързият от всички. Стигайки пръв, той започва да маха на своите другари, които изоставаха. И те гледали с учудване как Дейвид с усмивка на лицето става прозрачен и след това напълно изчезва. Издирването на изчезналия е безуспешно.

През февруари 1975 г. Джаксън Райт и съпругата му Марта пътуват колата си от Ню Джърси до центъра на Ню Йорк. Вали обилен сняг и те се скриват от него в тунела Линкълн. Слизат от колата, за да я почистят от снега. Марта почиства задното стъкло, а съпругът й предното стъкло. В края на работата Джаксън Райт погледнал нагоре и видял, че жена му липсва.

Докато играе на сцената, илюзионистът може по чудо да накара всеки предмет да изчезне. Магьосникът Уилям Неф веднъж изчезвал във въздуха пред шокираната публика. Самият той научавал за това събитие от публиката.
Сред зрителите бил и радиорепортерът Кнебел. Той участва активно в разкриването на магически трикове и свръхестественото. Впоследствие в книгата си „Пътят отвъд Вселената” Кнебел споделя своите впечатления.
Според него този случай озадачава всеки, който се заеме да обяснява мистериозните изчезвания на хора. Кнебел казва: „Фигурата на Неф започна да губи очертанията си и стана напълно прозрачна. Гласът му обаче остана непроменен. След това постепенно се появиха неясни очертания и магьосникът се появи на сцената.

Изследванията показват, че подобни случаи се случват често. Хората са измислили различни обяснения за този феномен. Примерно Господ го взел, дявол го взел, а по наше време бихме казали – бъг в матрицата. Има различни версии за тези събития.

Възможно е хората да се дематериализират, разпадайки се на атоми, като герои от научнофантастични филми. Има версия, че както в космоса се появяват черни дупки, които са способни да поглъщат цели галактики, така и при хората се образуват същите дупки. Именно заради тях хората изчезват безследно.

Други казват, че виновниците са извънземни. Те отвличат хора с някаква цел. Това се случва всяка година по целия свят. Някои от изчезналите се завръщат, но има и такива, чието изчезване остава мистерия.

Има хипотези с времеви примки и паралелни светове.

В един случай тези изчезвания на хора може да са дематериализация. Това се случва, когато човек е изложен на радиация, съдържаща резонансни честоти, които карат молекулите, които изграждат материята, да се разпадат.

В друг случай изчезналите хора могат случайно да попаднат в портал и да се преместят в паралелен свят. Достатъчно е да изместите честотата за част от секундата и човек ще изчезне от своята реалност. Обратното често се случва, когато внезапно се появят мистериозни същества. Вероятно се появяват от паралелно измерение.

P.S. Да си припомним 11 септември. Изследванията показват, че лъвският дял от обема на кулите се превръща в прах за по-малко от 10 секунди. Метал, стъкло, пластмаса, гума и човешка плът бяха атомизирани. Стоманата и всичко останало се превърнаха в прах с напредването на срутването. От 200 000 тона стомана приблизително 90% се превърнаха в прах.

Анализът на праха показва, че съдържа 70% желязо.
Вероятно е станало разпадането на материята. След смъртта душата на човек напуска тялото. По време на разпадането той се разпръсква на атоми и престава да съществува. Изчезва възможността за прераждане на душата. Кадри, отразяващи събитията от 11 септември, показват много хора, които се хвърлят от прозорците. Може би са се опитвали да избегнат разпадането си на атоми.

ОТВЪД РЕАЛНОСТТА

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *