вт. апр. 30th, 2024

От дълбоки, горещи дълбини: Избраният от вас силует ще ви предаде послание от вашето подсъзнание!

Предлагаме ви да си направите елементарен тест за интуиция. Просто изберете силует – и прочетете резултата по-долу.

Разбира се, за да получите пълно и напълно обективно описание за вас, един тест не е достатъчен. Този тест обаче несъмнено може да ви даде сериозна причина да се замислите.

И така – изберете силует:

Силует 1

Работихте здраво и сега трябва да си почивате и да се отпуснете! Отделете време за себе си, за да се насладите на слънцето и да събудите вътрешното си дете. Направете нещо спонтанно, планирайте пътуване в чужбина, например.

Можете да научите много по време на отдиха си и това ще ви донесе удоволствие. Наградете тялото си с полезни продукти, ума си с интересни задачи и сърцето си с радостта на приятелите и семейството. Често забравяме колко силни са смехът и усмивката. Потърсете най-доброто във всичко това и тогава ще можете да направите много добро за вашия свят.

Силует 2

Време е да се свържете с външния свят, да се свържете със себе си и с природата. Не сте сами, вие сте част от великата мрежа на Вселената и си струва да помните, че всяко нещо на този свят е свързано с голяма сила с всичко останало.

Свалете маската, която сте сте сложили и си позволете да създадете истинска връзка с всичко около вас. Започнете със себе си и след това проучете другите. Ако имате проблеми с отношенията с хора или проблеми на работното място, опитайте се да видите нещата от тяхна гледна точка. Изключете егото си и се запитайте: „Как да се свържа с тази ситуация, за да постигна най-висшето добро?“

Силует 3

Време е да забравите за всичко неприятно и да се доверите на Вселената. Нека всичко върви както трябва. Живейте днес и не се натоварвайте с мрачни мисли за бъдещето. Ще разберете от какво се нуждаете, когато сте спокойни и фокусирани върху своите намерения. Избягвайте да вземате прибързани решения, организирайте си сеанс по медитация и позволете на тишината да ви напътства.

Силует 4

Границите – това не е нещо лошо, ако са изградени съзнателно и с определено намерение. Време е да начертаете границите в някои места, за да приведете някои неща в живота си в ред. Само когато всичко е на мястото си, ще можете да се концентрирате. Спрете да губите времето и енергията си за хора и ситуации, които вече не са ви от полза, а просто поставят пръти в колелетата ви. Сега е най-доброто време за почистване на къщата, за да смали безпорядъкът.

Силует 5

Вие сте на правилния път! Въпреки че някои неща не винаги ще ви бъдат напълно ясни, трябва да знаете, че всичко ще бъде наред! Сега вие вървите по своя собствен път и въпреки че имате много въпроси, Вселената ви дава да разберете, че се грижи за вас.

Винаги мислете за доброто и че всичко ще се получи накрая. Не е нужно да се притеснявате за бъдещето или миналото, просто се наслаждавайте на всеки миг! Ако трябва да вземете важно решение, точният отговор може да дойде скоро при вас.

Силует 6

Време е да забравите за миналите неприятности. Мислите твърде много за това, което би могло да бъде, вместо да гледате напред и да живеете днес. И въпреки че понякога е полезно да мислите за миналото и да позволите на раните си да заздравеят, няма смисъл да превъртате в ума си едни и същи истории отново и отново.

Опитайте се да вземете всичко в свои ръце и да се възползвате максимално от това, което имате днес. Всичко е във вашите ръце. За да се освободите от миналото, опитайте да го запишете или да го споделите с приятел. Позволете си за последен път да преживеете старите емоции и ги пуснете на свобода. Ако това се получи, придвижването ви напред ще бъде много, много по-лесно.

източник:  netsciencenews

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Интуицията е най-висшата форма на интелекта!

Интуицията, според Герд Гигеренцер, директор на Института за човешко развитие Макс Планк, не е толкова способността да се „знае“ правилния отговор, колкото инстинктивно разбиране за това каква информация няма значение…

Зодиакалните знаци с нечовешка интуиция! Никога не се опитвайте да ги заблудите за да не пострадате!

Какъв знак сте според вашия хороскоп? Отговорът на този въпрос зависи от това, доколко е развита интуицията ви. Представителите на определени знаци на зодиака показват отлични резултати при четене на…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post