нд. апр. 28th, 2024

Диета за всички зодии: Рак, Лъв, Дева (II)

Индивидуалната прогноза е по -точна, но има общи правила, които са подходящи за повечето от зодиите

Рак (22 юни – 23 юли)

Ракът се намира под влиянието на Луната. Не само настроението им зависи от тази планета, но и тяхното благосъстояние. Раците трябва да бъдат особено внимателни за това, което влиза в стомаха им. Откажете се от мазни и нездравословни храни. Здравословното хранене трябва да бъде вашето кредо.

Лъв (24 юли – 23 август)

Този наистина кралски знак не търпи суетата и бързането. Всяко хранене за Лъва е вид ритуал. За представител на огнения знак няма да е лесно да спазва вегетарианска диета: той се нуждае от месо, особено от дивеч. Независимо от това, ако Лъвът категорично отказва да яде храна от животински произход, добрият астролог ще може да избере алтернатива с помощта на наталната му карта.

Дева (24 август – 23 септември)

Девите, подобно на Раците, трябва да бъдат особено внимателни към храносмилателната система. Тези земни натури са предразположени към язви, гастрит и други стомашно -чревни заболявания. Не трябва да ядете в компанията на хора, които не харесвате и да ядете в движение. Яжте строго по график и не пропускайте ферментирали млечни продукти, зърнени храни и плодове.

Първа част – ТУК

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post