пн. апр. 29th, 2024

Днес ни очаква особено Новолуние

Как да използваме този период в наша полза – специално време, специални възможности …

Новолунието винаги е потенциал. Но на 28 юли тази година Новолунието ще бъде специално, което ще ви даде възможност да промените състоянието на много неща в живота си …

28 юли, четвъртък, ще бъде едно от най-творческите и добри новолуния на лятото.

По време на периода на новолуние има много малко енергия и ако я изразходвате за тъжни мисли и мисли, че един ден ще дойде есента или дори зимата, тогава има всички шансове да загубите най-невероятните дни от лятото.

На какво трябва да обърнете внимание и да се съсредоточите:

Най-важният момент. Отдих! Сега (три дни преди Новолунието и три дни след това) е най-доброто време да планирате пътуване, ваканция на море или просто да начертаете план за почивка близо до дома. Изберете хотели, билети, разгледайте красиви места, проучете отзиви и слушайте сърцето си. Вижте на какво отговаря. Изведнъж изглежда, че планирате да отидете до морето, а душата ви иска планините или някое място на силата с храмове, където морето никога не е имало.

Често оставяме почивката в края на списъка си със задачи и никога не стигаме дотам.

Поставете почивката си на първо място!

Сега е много важно да се свържете с намеренията, които имат връзка с творчеството и вашите уникални способности и умения. Тоест включете любовта и вътрешната светлина на максимална сила на звука.

Докато сега всички се стремят да вдигнат скандали и да се захранват с енергия поради това, вие се превръщате в магьосник и се справяте сами.

Енергията на любовта и добротата може да се събере и на … улицата.

Излизате на улицата и мислено правите комплимент на всеки срещнат и „Обичам те, защото си точно такъв“.

Тук ще видите как вашият свят ще се промени, как ще се обърне към добрата страна и ще даде усещане за лекота, свобода, топлина и хармония.

Опитайте се да правите неща, които носят радост. Ако няма такива, но има рутина, тогава измислете как да добавите шепа интерес и радост към нея.

Трябва да окосите тревата или да направите отчет за работа? Пуснете си приятна музика, дайте си награди под формата на подаръци. Грижете се за себе си и се гордейте с резултатите си, дори и най-малките.

Сега е моментът да извадите авторитета си от шкафа. Имате достатъчно опит, знания, уникални умения и мисли, за да станете главният герой на живота си и да завъртите целия свят около себе си, а не обратното.

Основното нещо е да не действате от агресия и чувства, за да докажете нещо на някого. Направете го от желание най-накрая да излезете на светло, да се разкриете пред света.

Тъй като Луната също си прави почивка по време на периода на Новолуние, мнозина имат изострени чувства, които трудно се контролират. Имайте това предвид и коригирайте желанията си. Ако е необходимо, променете плановете и отменете срещи. По-добре правете всичко в подем, а не чрез сила и вътрешен конфликт.

Отнасяйте се с уважение към вашите емоции, желания и чувства. Ако цялото ви тяло крещи, че е уморено и сега не иска да прави нещо, да мисли за нещо и да реши нещо, оставете го на мира.

Разходете се, дайте почивка на себе си и тялото си, правете дихателни упражнения, за да се отпуснете.

Изживейте всичките си чувства. Не ги крийте вътре, за да гният и да плачат там. Но го направете с мъдрост и любов към себе си.

Направете почистване на къщата: сменете дрехите, измийте подовете, избършете первазите на прозорците, отървете се от ненужни неща, стара храна в хладилника, лекарства с изтекъл срок на годност в комплекта за първа помощ, козметика, която не използвате. Почистете паметта на телефона си и изтрийте сто хиляди еднакви и ненужни снимки.

Почистете пространството със свещ (вървим по посока на часовниковата стрелка от входната врата, спирайки там, където пламъкът започва да пука и танцува). Позвънете на звънеца на къщата или апартамента, в който живеете. Камбанният звън премахва негативните вибрации и пречиства.

В навечерието (в нощта срещу четвъртък, 28 юли) или дори вечерта на 28 юли си подарете един час в банята.

Не започвайте нов бизнес сега. Довършете старите. Кажете сбогом на тези, които ви дърпат към дъното и извличат енергия. Планирайте бъдещите си дейности и начертайте груб план за август.

На новолуние си пожелаваме нещо. Трябва да се пише в сегашно време. Други хора не трябва да участват в него. Всичко е за себе си и за себе си. Частиците „не“ не трябва да има.

Ще бъде добре, ако напишете такова, което не е много мащабно. Ще се сбъдне по-бързо, отваряйки пътя към по-сериозни и фундаментални завоевания.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post