пн. апр. 29th, 2024

Как да повишите жизнената си енергия и да подобрите драстично здравето си

Има няколко начина, чрез които това може да се прави всеки ден:

1. Мечти, цели
Мечтите и целите, към които се стремите ден след ден, ви дават огромно количество безплатна енергия. Но това се случва само когато мечтите и целите са ваши, а не наложени от други хора. Когато душата и умът са обединени в своите стремежи, имате огромно количество енергия за използване.

Няма по-добро чувство от усещането, че мечтата ви се движи към вас. Ако вървите по своя път, тогава Вселената ще ви придружава във всичко и винаги ще ви доставя необходимото количество енергия!

2. Вяра
Няма значение в какво вярвате: в Бог, във Висшия разум, във Вселената, в свръхсъзнанието или в нещо друго, вашата вяра в това Висше същество трябва да ви дава достатъчно безплатна енергия.

Ако не го усещате, тогава, може би, трябва да развиете вярата си. Много добро утвърждение: „Моят свят се грижи за мен“. Повтаряйки това утвърждение, след няколко дни ще започнете да усещате абсолютен мир и огромен прилив на енергия, защото вече няма нужда да се страхувате. Вашият свят ще се погрижи за всичко. Можете да замените израза моят свят с нещо, в което вярвате, например „Вселената се грижи за мен“

3. Любов
Любовта е много силно положително чувство. Когато сърцето ви е изпълнено с любов, вие изпитвате голям ентусиазъм и усещане, че можете да постигнете всичко! Това чувство е мощен източник на безплатна енергия.

4. Енергийна гимнастика
Енергийната гимнастика е упражнение, насочено към разширяване на енергийните канали. Ще говорим за тази точка в последващ текст, така че ни следете.

5. Благодарност
Как се чувствате, когато благодарите на някого от все сърце за услуга? Опитайте се да сте благодарни за всички добри неща, които имате. Това ще ви осигури допълнително голямо количество безплатна енергия.

6. Изкуство
Изкуството съживява душата. Когато създавате изкуство, вие сте проводник на божествена енергия.

7. Музика
Музиката е чиста енергия. Включете музиката, която харесвате. Можете да я направите по-силна, така че потокът от енергия да е по-голям и да вземете колкото можете повече.

8. Хоби
Хобито не е нищо повече от занимание за душата. Всичко, което правите за душата, ви дава енергия.

9. Общуване с хора, които имат висока енергия
Има хора, които имат много голямо количество енергия. Тази енергия им е достатъчна и дори прелива. Когато общувате с такива хора, тази енергия неволно преминава към събеседника. Всеки изпитва големи положителни чувства към такива хора. Понякога дори не знаят защо. Всички успешни хора имат високо ниво на енергия и затова след общуване с такива хора винаги си тръгвате в добро настроение. Когато влязат в стаята, тя просто е обляна от невидима светлина.

10. Самохипноза
За да направите това, достатъчно е да използвате визуализация и енергийна гимнастика. Възможно е да се използва самохипнозата в най-чистата й форма за повишаване нивото на енергия.

11. Домашни любимци
Мисля, че тук не е необходимо обяснение. Винаги, когато погледнете вашите домашни любимци, те винаги предизвикват приятни чувства.

12. Обмен на физическа енергия
По време на спорт, дейности на открито се уморявате физически, но жизнеността ви винаги се повишава. Сутрешният джогинг, плуването, упражненията във фитнеса винаги ви дават допълнителен запас от енергия.

13. Обмен на пари
Това не е нищо друго освен дарения. Давате пари без очакване за възвръщаемост, а в замяна Вселената ви дава енергия.

14. Секс с любима жена или с любим мъж.
Най-мощният източник на безплатна енергия.

Можете да забравите всичко, казано по-горе, но ако запомните поне една фраза, тогава сте спечелили много, като прочетете тази статия.

Получавате енергия, когато изпитвате положителни чувства, и губите енергия, когато изпитвате отрицателни чувства.

От мрежата

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post