пн. апр. 29th, 2024

ТОП-5 на Най-наглите зодиакални знаци: Близнаци, Стрелци…

origИма хора, които са скромни и срамежливи, но има и такива, на които „ако им  подадеш пръст ще ти отхапят ръката“. Кои от зодиакалните  знаци са най-арогантните и нахални личности?

Представяме на вашето внимание ТОП-5 на най-наглите зодиакални знаци.

На пето място е знакът на зодиака, който винаги знае всичко. Те се интересуват от всичко, което се случва около тях. Те са готови да помогнат със съвет или да изразят мнението си, дори когато изобщо не са питани за това. По принцип те не са нагли, но често са безцеремонни и нетактични. Умишлено.

Кой е този знак на зодиака? Това са Близнаци. Близнаците обичат клюките и понякога  самите те ги създават. Близнаците не притесняват да  дават съвети наляво и надясно, а след това и да поискат благодарност за своята помощ.

 наглост

Те са сред онези, които нагло ще се придвижат към началото на опашката в магаизна, ще влязат без да почукат навсякъде и ще поискат (вместо да помолят)  увеличение на заплатата си. Често хората на този знак са началници, а техните подчинени имат сладка работа. Кой е  този знак? Това са огнените и емоционални Овни.

На първо място … Няма да ви караме да гадаете кой от 12-те знака на зодиака се смята за най-нагъл – това са телците. Еврейската поговорка: „Ако проблемът може да бъде решен за пари – това не е проблем, а разходи“ е мотото на живота на Телците. За тях наглостта не е второто щастие, а  първото!

Телците не се договарят – те диктуват условията си и  може би е възможно да се  постигне компромис с тях. Телците не се пристесняват никога, освен в любовта. В работата и в отношенията си с хората те са като танкове.

Телците правят това, което им е изгодно и удобно, не се колебаят да дават подкупи и лесно   договарят  по-добри условия за себе си, за децата си или за бизнеса си.

Още по темата:

Нестандартен, но изключително интересен хороскоп: жени – Урагани, жени – Дъждове, жени- Бижута …

Мнозина се оплакват, че стандартното описание на техния зодиакален знак не отразява съвсем точно характеристиките на личността им. Може би ще откриете вашата по-точна характеристика в един от тези 12…

Златното Сърце. ТОП- 3 на Ангелите на зодиака!

Добрият  и открит човек е рядкост в нашето време. Този, който ще помогне просто така,  без да очаква изгода. В астрологичния кръг само три знака на зодиака са добри по…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post