пт. апр. 26th, 2024

Пълен месечен хороскоп за всички зодии за юли 2017 г.

getImageХороскопът за юли 2017 г. предвижда внасяне на  положителна енергия у повечето хора. Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре.

Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Меркурий ще навлиза в Лъв за значителен период през юли. Очаквайте лоялност във връзките.

Обаче Венера в Близнаци ще донесе някои конфликти в тази идилия. Ще се чувствате привлечени към пътуването и новите преживявания по принцип, които могат да се приложат и в личния живот. Много хора няма да могат да избегнат греховните си мисли.Влиянието на Марс в Рак все още продължава, което може да донесе, например, защита и любов към семейството.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Овен

През юли се стремите към независимост, въпреки че не винаги сте сигурни във възможностите си и се съмнявате, че сте в състояние да се справите с планираните задачи.

Овладявайте емоциите си и не проявявайте гнева си неочаквано и не на място. В личен план, от една страна, сте отлична опора и защита на хората, които обичате. От друга, сте готови да се противопоставяте агресивно при опит да ви отклонят от вашия път и да ви подчинят на чужда воля.

Ако ви липсва настроение, то е заради трудностите, които ви се стоварват неочаквано, а вие не обичате такива изненади. Ще се справите дори и с тези, възникнали заради недоразумения, породени от вашата импулсивност. Неподвластни на подчинение, вие сте готови да правите добрини, за които мнозина няма да ви бъдат благодарни и ще се почувствате унизени.

Ще бъдете щастливи, ако около вас се навъртат хора, които ви хвалят и постоянно искат помощта ви. Липсата на шанс да се радвате на стабилни интимни отношения може да е следствие от неподходящо партньорство. Искате да имате до себе си хора, държащи на своята независимост и лична свобода, така както и вие, но това ваше желание не включва и изневяра, а от тях може да я очаквате.

Здравето ви е стабилно, ако си давате почивка и не пропускате да се разхождате или поне малко да спортувате. Предпазвайте се от хора, които кръжат около вас и настояват да ви опознаят. Със сигурност не са добронамерени.

Телец

През юли имате възможност да пътувате и да предприемате полезни промени, дори и ако някой се опитва да ви пречи. Ще изживеете много промени. Задграничните пътувания ви носят удовлетворение, Понякога неочаквано ви връхлита страх от самотата.

Целите в живота ви са само материални. Склонни сте да залитате в крайности в поведението си, в идеите и мнението си, Във ваша полза е да се научите да прощавате, за да не ви вреди омразата заради нечия обидна дума, която може да не е казана с тази цел, но вие да сте я приели емоционално.

Няма да прощавате лъжите от страна ма хора, на които сте помагали. От вас зависи да оправите отношенията, които сте развалили заради ината си и нежеланието за компромиси, Намерете начин да се извините на хората, които сте засегнали, или рязко и без причина сте прекратили отношенията си с тях, на работното място разбирателството с вашите колеги ще ви носи полза не само през месеца, а и в бъдеще.

Ще се стремите към разнообразие в интимния си живот, но не го допускайте, ако сте щастливи в брака, Несемейните може да срещнат половинката си по време на пътуване, Грижете се за здравето си, а не живейте с вярата, че Господ ви пази.

Близнаци

През юли, от една страна, имате възможност да постигнете стабилност и хармония в отношенията, а от друга, да се изявите перфектно като професионалисти, особено ако се доверите на вашата мощна интуиция, която ви подсказва дали правите печелившата крачка. Не бива да се вкопчвате във вашите минали успехи или провали.

Те са забравени, а вие вървите към по-доброто си бъдеще. В противен случай постоянно ще сте орисани на проблеми и ще се сблъсквате с тъмни сенки от миналото, което ви носи само вреда. Общувате с лекота и печелите на своя страна хората, които са готови да ви се доверят. Запознанствата са много и необичайни, с интересни и впечатляващи ви хора, които ще променят начина ви на мислене и ще ви заредят с положителни емоции.

Не е изключено да се окажете принудени да смените частично средата си и да изчистите обкръжението си от хората, които са ви предали, или от тези, които ви използват. Бъдете безкомпромисни към тези ваши колеги или служители, ако сте на ръководна позиция, които са ви предавали с цел вреда и сриване на вашия бизнес.

Начинанията са нежелателни, ако са плод на ваше внезапно решение. Обмислени добре, ще ви донесат отлични приходи. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към целта. Личните ви отношения са хармонични. Необвързаните може да създадат семейство, месецът е подходящ. Радвате се на добро здраве.

Рак

През юли сте задълбочени и затворени в себе си, но и досадно ревниви, с повод и без повод. Постарайте се да се обогатите с полезни знания, запишете курс за квалификация или за изучаване на чужд език. Наложете идеите си, за които точно сега е настъпил мигът да бъдат осъществени.

Знаете, че имате сили да отхвърлите и най-неочакваните, непосилни за мнозина задачи, но въпреки това сте убедени, че сякаш сте с отрязани криле и някой ви оковава към земята. Примирете се, такъв е месецът и той ви позволява удовлетворяваща ви заетост единствено с ежедневните занимания.

Ще промените отношението си към хора от вашето обкръжение. Ще се стремите около вас да цари спокойствие, а компромисът в отношенията, който успявате да постигнете ще впечатлява вашите колеги и близки. Не допускайте брак с партньор, който не отговаря на вашия интелект. Разочарованието ще е светкавично.

Лъв

През юли провалите ви вадят от равновесие. Липсата на достатъчно знания и умения би ви поставила в ролята на посредствени работници, която няма да ви хареса. Целите ви са по-често невъзможни. Бъдете предвидливи, за да не се окажете зависими от хората, на чиято подкрепа сте разчитали.

Готови сте прибързано да приключите започнатите разговори и да финализирате договореното, дори и ако е свързано със съдружие със задгранични партньори. Сега е моментът да си дадете трезва оценка дали ще имате полза от предложенията, или ще сте губещи и да прекратите отношенията си без колебание.

Във ваша полза е да се примирите с факта, че не всичко се случва според вашите очаквания. Близките ви са решили да ви изненадат с пътуване. Не проваляйте плановете им, като кажете, че имате неотложни задължения. Позволете си поне едноседмична почивка. Проявете нужното търпение и отговорност, за да не ги огорчите с поведението си и с нежеланието да изпълнявате задълженията си у дома.

Дева

През юли сте обсебени от материалните си стремежи, но пречупени през емоционални изблици, които ви вредят, ако не осъзнаете, че не този е начинът да наложите мнението си. Въпреки несгодите, както винаги умеете да се сработвате с хората, защото не ви липсва дар слово и остроумие.

Не бъдете прибързани в действията си и не изливайте безпричинно гнева си. Стремежът да балансирате отношенията си в професионален и личен план се бори с желанието всичко да се осъществи бързо. Въоръжете се с търпение, каквито и да са вашите планове, за да избегнете провалите, предизвикани от ината ви, дори и когато виждате, че сте пред непробиваема стена.

Не проявявайте щедрост и не прахосвайте спечелените пари. Мислете, преди да действате, а и не забравяйте, че през този месец начинанията е добре да са предварително планирани, а не импулсивни. Само от вас зависи да се радвате на много положителни емоции, да потъвате сред красотите на природата.

Не пропускайте да си вземете отпуск в средата на месеца и да отидете на почивка с вашите близки. От вас зависи да сте щастливи и да избегнете здравословните проблеми.

Везни

През юли емоцията властва в дните ви. Обожавате хората непрекъснато да кръжат около вас и не се притеснявате, че са лицемерно сервилни и ласкаещи ви, докато постигнат целта си.

После страдате, че сте били употребени, пустото ви его все ви подвежда. Задължени сте да отсеете хората, които ви вредят или ви използват. Бъдете крайни и не оставяйте открехната врата за подновяване на отношенията, особено в деловите, за да не задълбочите проблемите.

Съдбата е благосклонна към вас и в личен, и в професионален план, ако приемате критиката и не сте емоционално чувствителни без причина, винаги готови да се карате. Внимавайте да не обтегнете отношенията си с вашите колеги, които трудно устояват на изкушението да ви наранят с обидни думи, защото прекалявате с претенциите и мрънкането си, че никой не ви подкрепя.

Не осъзнавате, че ги обиждате, и в един момент наистина ще се окажете без подкрепата им. Често се увличате и не сте способни да спрете навреме нито в прахосването на пари, нито в преяждането, нито в секса. Склонни сте да сменяте често партньорите си. В паузите си давате отдих, но не за дълго. Ако сте семейни, разводът чука на вратата ви. Несемейните ще търпят не малко разочарования.

Скорпион

Месецът ви носи шанс за ново начало и печеливши начинания. Планирайте дните си така, че да не се преуморявате. Съветвам ви на всяка цена да съхраните добрите си отношения, да сте тактични и да цените качествата на другите хора, но и да давате достатъчно от себе си, ако искате да ви подкрепят в трудни моменти, каквито няма да липсват през този месец.

Настъпил е моментът за промяна. Перфектни сте като изпълнители, без значение дали сте нечии подчинени или имате ваш бизнес. Този факт ще бъде оценен и ще ви отвори врати към нови, по-добри възможности за себеизяви. Не са изключени трудности в общуването, защото през този месец сте склонни да се засягате дори и от градивната критика, вместо да извлечете ползата от нея, но в същото време вие самите сте критикарски настроени.

Покрай многото работа не се лишавайте от почивка и забавления. Нищо чудно, че любовният ви живот също е прекомерно наситен. Пред кого се доказвате? Внимавайте да не ви хванат в изневяра.

Стрелец

През юли сте готови на всичко, за да съхраните спокойствието около вас. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм, сърдечни и жизнени, сякаш сте родени с късмет.

Късметлии са и хората във вашето семейство, защото сте им осигурили безпроблемен живот, домашен уют и сигурност. Усмихнати и сговорчиви, съветвам ви да забравите намръщените физиономии, които често са плод на вашето моментно душевно състояние.

Заради непрекъснатата ви заетост ще бъде затруднено общуването ви с хората от професионалното и личното ви обкръжение. Постарайте се да отделяте достатъчно време за семейството и близките си. Пари се печелят, но съсипани отношения заради постигането на тази цел трудно се възстановяват.

Не забравяйте този факт. Тези от вас, които имат проблеми с роднини, съветвам да говорят с тях, да изяснят причината и да си подадат ръка. Така ще си спестят изненадващи и проточени във времето неприятности.

Козирог

През юли начинанията са успешни, ако не сте прибързани и не сте непочтени в опитите си да изместите колегите си от задачи, обещаващи добри приходи. Рискувате да си спечелите тяхната неприязън. Лесните пари ще ви главозамаят и не е изключено бързо да ви провалят. Месецът ви помага да приключите или започнете нови отношения. Прибързаността ви вреди.

Без притеснение давайте израз на чувствата си, защото неизречените натрупани емоции могат да доведат до изблик на разрушителна ярост, която да излеете върху неподходящия човек. Всички ще се страхуват от вас заради неадекватния ви изблик на емоции, въпреки че нямате причина за тях, ама на, заядливи сте заради нещо, което случайно сте дочули и сте го свързали със себе си.

Хората ще странят от вас. Не се натоварвайте със семейни или роднински задачи, които не са част от вашите семейни задължения, защото ако нещо се провали, вината ще падне само върху вас. Ще обтегнете отношенията си и ще изнервите обстановката в дома си.

Водолей

През юли за кой ли път се опитвате да поставите началото на нещо ново, но си наложете умереност, такт и спокойствие, като не си позволявате да надскачате възможностите си. Вашата практичност ви е полезна и ще ви помогне да се изявите като отлични изпълнители, а това ще ви донесе заслужено признание.

За ужас на околните разсъждавате за събитията дълго и задълбочено, но решението ще взимате внезапно и неочаквано. Внимавайте да не ви измамят в желанието ви да сте на върха. Ще лъкатушите между привързаност и неувереност, които трябва да овладеете, за да си спестите депресивните състояния.

Не си струва заради провал, който може да бъде превърнат в успех, да се вживявате до степен да боледувате. Често може да сте потиснати от песимизъм и да се оплаквате, че късметът все не идва при вас, което не отговаря на истината.

Бъдете много предпазливи и в професионалните си партньорства. Предпазвайте се от неподходящи познанства и приемете, че около вас кръжат много използвачи. Ще се радвате на хармонични и щастливи семейни отношения и доста положителни емоции, но за да ги има, трябва да направите и вие крачката към тях.

Риби

През юли общувате с лекота, която не е типична за вас и ще е изненада и загадка за околните какво ви се е случило, та сте се променили. Криете силни емоции в себе си – повечето негативни.

Желанието ви да промените изцяло средата си може да се окаже нож с две остриета. От една страна, защото ще се лишите от подкрепата на част от вашите колеги и делови партньори и няма да осъществите идеите си. От друга, защото може неочаквано, в желанието да се свържете само с носещи ви полза хора, да се окажете самотни и без приятели.

По-добре е да премълчавате, вместо да сте нападателни без причина само за да се защитите. В средата на месеца сте готови да доказвате агресивно правотата си, а в края му вече ще съжалявате и ще търсите подходящия момент и думите, с които да поднесете извиненията си, но те може и да не бъдат приети.

Не бягайте от запознанства, защото сред новите ви познати може да са мечтаните делови партньори, които са ви необходими за следващата година, а също и интимната половинка, ако още не сте я срещнали.

Източник: www. mesechni-horoskopi.blogspot.com

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post