пт. апр. 26th, 2024

Вълшебен ритуал: „Щастието е в собствените ми ръце“

8743

Почти половин година се опитвах да продам колата си и – без резултат. Публикувах обявата на няколко сайта, но всичко стигаше до там – всички искаха да сваля цената. Много съжалявах, че трябва да правя това – в този случай продажбата напълно загуби смисъла си, беше по-изгодно да я оставя у дома, тъй като тя бе почти нова.

И тогава се натъкнах на този ритуал: „Вземи химикалка и напиши на двете си длани с мастило това, което ти трябва и не ги измивай до сутринта – така си легни – през нощта душата лети до Вселената и носи нашите „Писма“ в „Небесния Oфис.“

Две нощи аз писах „Продадох изгодно колата си“, а в деня след първата вечер се обади купувач, дойде, огледа, поиска един ден за да си помисли, но още вечерта се обади и помоли на никой да не я продавам и на следващия ден я купи!

Споделих това чудо с моите приятели, но не всички повярваха. Защо понякога ритуалите не работят. Отговарям така: „Ритуалът винаги работи, когато му вярвате“:), който е запознат със Симорон -той ще разбере ..

Който не е запознат, обяснявам: Сработва веднага след като вие го усетите с онова усещане, когато запърхат във вас пеперудите! Сещате се за какво говоря, нали?

Трябва без колебание и съмнение в пълна хармония „Искам“ и „Ще получа“ да провеждате всякакви обреди и ни най-малко да се съмнявате в резултата :)

Всички желания пишем:

1. В сегашно време (вече сме получили и му се радваме)

2. В позитив (без „НЕ“)

3. Бз да навреди на други хора (добавяме израза: за доброто на Вселената, или другите, или на света)

4. Позволяваме други начини за постигане (пишем: този, или всеки друг благоприятен за мен начин)

5. Рразрешаваме си да получим нещо по-добро (пишем: тази или някоя друга полезна за мен опция)

6. И най-важното: желанието пишем за себе си (аз съм благодарен и щастлив за това, че … работя там, че аз живея там, получил съм нещо, аз имам нещо, ожених се за жена с такъв характер и сега животът ми е такъв… вместо – да се оженя за Ана, синът ми да носи само шестици от училище, началникът да ми даде 10 000 лева премия…)

Ако пишете на хартия, сигурно щяхте да запишете всички тези нюанси, а на дланите текстът е ограничен, тогава пишете само най-важното за това желание.

И задължително на двете длани. И най-вече с лявата си ръка върху дясната длан! В действителност това е тайната и нещата започват да работят в Подсъзнанието :) В края на краищата, неудобно е да  пишем така, ако сме десничари. А за съзнанието е толкова познато да пишем с дясната си ръка.

И още. Веднага след като се появи меланхолия и желание да не се прави нищо, веднага си спомнете фразата „Щастието е в моите ръце!“  И веднага пишете по дланите „1 клиент – 1 сключен договор“. Винаги работи.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post