пт. апр. 26th, 2024

Най-опасните знаци на зодиака според криминалистите

horoskop

Разбира се, това е хороскоп-шега, и не бива да го приемате за чиста монета, но не забравяйте, че във всяка шега има известна истина.

Някои хора смятат, че знаците на зодиака са пряко свързани с конкретна предразположеност  към престъпления. В това, разбира се, има известна истина. Заедно с астролозите психолози изучават личностите на престъпниците и са все по-склонни да твърдят, че има пряка връзка между  рождения  ден на лицето и видовете престъпления, към  които е склонно. Да видим!

Огнените знаци (Стрелец, Овен, Лъв)

От тези три знака към най-различни видове деяния е предразположен Стрелец. И най-важното – трудно е да бъде  хванат. Овен е  винаги въоръжен до зъби престъпник, а  Лъвът е опасен като цяло, защото  самочувствието му позволява лесно да върши  различни правонарушения.

Въздушните знаци (Везни, Близнаци, Водолей)

Ако сравним всички тези знаци, Везни са тези, които са най-склонни да извършват престъпления. Те са много опасни и често са добре въоръжени. Близнаците ги хващат в различни измами, а Водолеите тръгват  против закона в името на отмъщение.

Земните знаци (Козирог, Дева, Телец)

Тази категория  престъпници често попада зад решетките. Телец е най-темпераментният и опасен. Девата е малко страхлива, затова винаги е въоръжена до зъби, а  Козирогът е майстор в уменията си да се изплъзне от  наказание, след като извърши някое   престъпление.
 
Водните знаци (Скорпион, Рак, Риби)

Изненадващо е, но  Раците най-често попадат в  полицията. Обикновено те не действат заради самите себе си, а  заради близки.  Скорпион и Риби изостават в това отношение.

Как изразяват престъпните си наклонности различните знаци на зодиака

Раците  често вършат убийства  заради гняв. Често те оставят на труповете свои „авторски“ печати. В повечето случаи Раците ги  признават за психически нестабилни.

Телецът го хващат за  пране на пари. Той умело плете схеми, които полицаите не могат да разгадаят с години.

Стрелецът е крадец, обирджия и мошеник –  виртуоз. Те предпочитат да не осакатяват жертвите си, а просто  ги ограбват напълно. И, разбира се, ако жертвата не се съпротивлява, те не я закачат.

Козирог често е член на престъпна група и има садистични наклонности. Същото може да се каже и за Овен.

Девите – ненадминати хакери и домови крадци, а Везни нерядко ги съдят за  корупция.

Рибите са свързани с трафика на наркотици, А Близнаците майсторски ограбват  всеки, когото могат.

Лъвовете са  истинските босове в подземния свят. Те ще направят всичко, за да спечелят признанието на своите колеги- престъпници.

Скорпионите най- често стават наемни убийци, а Водолеите са виртуозни манипулатори, хакери и мошеници. За тях казват, че се занимават със „законно ограбване на пари от населението.“

Разбира се, това е хороскоп-шега, и не бива да го приемате за чиста монета, но не забравяйте, че във всяка шега има известна истина.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post