пт. апр. 26th, 2024

Смяната на цвета на косата променя съдбата ви

коса

Учените многократно са правили изследвания за връзката на цвета и структурата на косата с характера на човека и са стигнали до заключението, че косата може да говори за някои черти на характера. С тях са съгласни и психолози, и астролози.

* И така – притежателите на синьо-черна коса са пресметливи, с тежък, понякога дори жесток характер, те се влияят от енергията на планетата Сатурн. Много често постигат успехи в живота благодарение на силната си воля и силен характер.

* Черна коса (с лек кестеняв блясък на слънце) – имат хората, които са творчески натури, привличат околните и са много безстрашни. Енергията на Плутон ги зарежда с проницателност и могъщество. Такива хора често се занимават с психология и криминология.

* Тъмно руси с пепеляв оттенък коси имат хората със забележителна интелигентност и хитрост, те често имат и способността майсторски да лъжат. Такива хора имат склонност към точни и приложни науки, и са под закрилата на енергията на Меркурий.

* Русите коси са близки на енергията на земята – Прозерпина. Хората с такава коса се ползват с доверието на околните, те са щедри и лоялни, добри психолози. Главните си успехи постигат в област, свързана с грижа за хората. Тези хора са щастливи в семейния живот.

* Руси със зеленикав оттенък коси имат хората, които са склонни да предвиждат бъдещи събития. С това, както и с поетичен талант, ги зарежда енергията на Нептун.

* Кестенявите коси са заредени с енергията на Юпитер, притежателите им имат силата и способността да влияят на другите. Най-големи успехи ги очакват в сферата на политиката, финансите, науката и управлението.

* Рижите коси, под ръководството на огнената енергия на Марс, обещават победа на притежателите си във всяко избрано от тях поприще. Рижокосите по природа са безстрашни, изобретателни, с чувство за хумор се отнасят към неприятностите, но често са избухливи.

* Пясъчните и медни нюанси на косата символизират енергията на Венера. Хората с такива коси могат да се похвалят с отлично здраве, високо ниво на вътрешен мир, както и склонност към експериментиране, проучване, с музикални и артистични способности.

* Притежателите на златисти коси имат слънчева енергия, те привличат хората, те са очарователни и щедри. Могат да постигнат безпрецедентни висоти в творчеството и в политиката.

* Платинените и светло- пепеляви коси излъчват енергията на Луната и придават на хората такива черти като романтичност, нежност. Те имат внимателен и задълбочен ум, а често и паранормални способности. Притежателите на такава коса привличат хората, като остават загадка за тях.

* Срещат се и така наречените разноцветни коси, когато на една глава съжителстват различни съотношение на пигмента в космените фоликули. Такава окраска имат хора, които са много общителни и са разностранно развити. Собствениците на разноцветна коса с лекота общуват и с хора, и с животни, и могат да постигнат успех във всяка област. Те черпят от енергията на астероидните пояси.

Трябва да се отбележи, че с пребоядисване на косата в определен цвят, човек придобива в известна степен свойства, съответстващи на енергиите на конкретните планети, описани по-горе.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post