сб. апр. 27th, 2024

Демоничните характеристики на знаците на зодиака

ангел и демон
Всеки знак на зодиака има свои негативни страни. Затова трябва да се работи върху това, те да не се проявяват, а  положителните страни да  блестят с цялата си красота!

Всеки човек има своята тъмна страна, но някои никога не й дават да се проявява, докато други много активно я  използват! И  дори и на най-праведните понякога им се иска да дадат свобода на своите „демони“. Представителите  на различните зодиакални знаци имат своите „тъмни“ черти на характера, за които ние ще ви разкажем днес.

Овен
 
Първобитни и жестоки по природа, те никога не осъзнават цялата сила на своята агресия, докато не създадат някоя голяма беда. Овните могат да бъдат много потайни и зли, от което страдат близките им.

Телец

Инат и алчност – това са техните пороци. Телците често правят всичко само за себе си, без въобще да се интересуват от другите. Те просто притежават нездрав егоизъм, който няма ограничения!

Близнаци

Те често грешат, като спонтанно  разкриват непотвърдена информация. За тях е  трудно да пазят тайни, така че най-малко на няколко човека ще разкажат всичко. Близнаците могат да са  нечувствителни и да им липсва състрадание, но такива са единици сред тях.

Рак

Те са много чувствителни и лесно се обиждат, като така често усложняват живота на околните! На близките им хора е  трудно да живеят с тях, защото те не искат да си свалят розовите очила.

Лъв

Убедени са в собственото си величие, затова  Лъвовете не осъзнават колко нелепо изглеждат в  очите на тези, които ги познават.  Лъвовете са пълни с мръсни тайни, те са имат комплекс за малоценност, те се самоутвърждават за сметка на приятелите, защото те самите не представляват нищо.

Дева

Девите имат маниакална зависимост от чистотата и реда, с което вбесяват околните. Тревожността им е основната причина за проблеми в отношенията.

Везни

Те се характеризират с нерешителност и постоянни съмнения, но  това не е най-голямото зло. Защото Везните  натрупват в себе си негативни емоции, а  след това  ги изливат върху своята „жертва“,  като така я докарват до депресия.

Скорпион

Хитър, любознателен, агресивен и плашещ. Те виждат зло навсякъде, така че често се сблъскват с пречки. Скорпионите са манипулатори, които често използват другите хора.

Стрелец

Те са прикрити, с  което се опитват да скрият своето невежество, а понякога дори и глупост. Стрелците са несамостоятелни и безинтересни. Друг техен грях е непостоянството.

Козирог

Те са такива големи  любители на конкуренцията, че  са готови да изгорят  всичко по пътя си. Това е заради тяхното нездраво желание винаги да са на  водеща позиция. Козирозите често забравят да се радват на живота, което ги превръща в роботи.

Водолей

Те отчаяно се опитват да се открояват в тълпата, което не винаги е уместно. Представителите на този знак буквално се загубват, когато до тях има  някой по-образован и по-интересен.

Риби

Когато те изберат да плуват по течението, тогава ги застигат беди. Те са нестабилни и неподготвени за независим живот. Промените в настроението им често са спънка в комуникацията с други хора.

Както можете да видите, всеки знак има свои негативни страни. Затова работете върху това, те да не се проявяват, а  положителните ви страни да  блестят с цялата си красота!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post