сб. апр. 27th, 2024

Странни факти за всеки знак на зодиака, за които не сте и подозирали!

12-5-12

Странни факти за зодиакалния ви знак, за които не сте знаели преди това! Сега е времето да ги научите!

Водолей

Всички Водолеи са известни със своята независимост, но много малко хора знаят, че те  като правило имат студени ръце и крака! Затова D.Stelhorn, астролог и експерт в областта на Фън Шуй  казва, че „Водолеите регулират притока на кръв в тялото“, и  затова  винаги искат до тях да има печка!

Риби

Тези хора са невероятно креативни и винаги блестят в артистичните сфери. Според Брук Белонг на OdysseyOnline.com  – 7 – това е  щастливото число за хората, родени под знака на Риби. И ако Рибите непрекъснато забелязват тази цифра, това може да означава, че е настъпило подходящо време за техните научни или приключенски начинания.

зодиак

Рак

Тези хора са много емоционални. Те ще ви бъдат верни до последния си дъх. Почти всички Раци имат едно общо нещо, физическо. Тъй като Раците се контролират от Луната, те имат кръгли, приличащи на Луна,  лица!

Лъв

Лъвовете са най-креативните от всички знаци на зодиака и винаги са много запалени от това, което правят. Всички те могат да използват тези две личностни черти, за да успеят в кариерата си.

Дева

Те са много усърдни и трудолюбиви и тези техни характеристики определено им се изплащат. Те са аналитични и практични. Следователно всичко, което им се случва, е доста предвидимо за тях.
„Девите  винаги са били успешни ученици в училище. Защото знаят как и какво да научат и  почти винаги достигат до всички върхове! „

Везни

Везните са много рационални и справедливи хора. Стелхорн отбелязва, че почти всички Везни имат трапчинки на бузите си. А нима тези трапчинки не са най-приятните черти, които имате на лицето си?

Скорпион

Вероятно няма нещо, от което Скорпионите да не са  очаровани. Взаимоотношения, работа, хоби и много други. Те изпитват страст  буквално към всичко. Астрологът Stelhorn счита,  че всички Скорпиони имат триъгълна точка някъде в косата, която се свежда към центъра на челото или тила.

Стрелец

Щедростта е едно от основните качества на Стрелците. Освен това те смятат, че  трябва да отговарят на всички висши стандарти. Интересното е, че почти никой Стрелец няма овално лице.

Козирог

Козирозите са много отговорни и дисциплинирани. Но има ли нещо, което  не знаем за тези хора? ДА! Тези хора НИКОГА не остаряват! Те всъщност изглеждат много млади доста дълго време.

Източник: https://www.dazzling.news/a3120/weird-things-you-never-knew-about-your-zodiac-sign-1?page=7

Как да влияете на другите със слово и да постигате целите си чрез черната реторика?

Черната реторика – това е вълшебен демагогски инструмент, който ви позволява да внушите на  своя опонент различна от неговата гледна точка. Магическата сила на езиковите  средства се заключава в  способността…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post