пт. апр. 26th, 2024

Съвети за знаците на зодиака за 2018 г.

scale_1200
Овен: Не е нужно да зацикляте твърде много на проблемите си и да забравяте за хората, на  които сте много скъпи. Много е лесно да затворите в себе си, но не позволявайте на хората, които са близо до вас, да се почувстват забравени.

Телец: Излезте от вашата зона на комфорта. Дори и да правите това рядко,  ще се почувствате по-добре, знаейки, че сте способни да го направите. Много е лесно да свикнете да бъдете заключени сред четирите стени на стаята си.

 съвети

Везни: Пазете сърцето си за хора, които наистина ви ценят. В крайна сметка просто ще бъдете наранени, защото сте отдалу времето си на хора, които не са се интересували от вас.

Скорпион: Викайте, когато смятате, че имате нужда от това. Всичко, което се е случило в миналото, сега е част от вашата история. Не го дръжте в  себе си. Не се срещайте с хора, в в присъствието на които чувствате, че трябва да криете нещо.

Стрелец: Бъдете свободни в  проявата на  чувствата си. Мислите, че изглеждате  слаби  заради това, че много обичате хората. Но всъщност това  очарователно до безумие.

Козирог: Успокойте се и решавайте  проблемите, веднага щом възникнат. Трябва да живеете за себе си,  да се отправите на  приключението, да видите света. Не забравяйте, че в света има толкова много неща, които не сте виждали. Всички тези съкровища чакат деня, в който ще ги намерите.

Водолей: Вие  ще срещнете хора, които ще ви разбират без думи. Може би ще отнеме време, и като цяло е трудно да се повярва, но, сериозно, това непременно ще се случи. И не  е нужно непрекъснато да мислите за това, което правите. Просто живейте живота си, ще намерите такива хора.

Риби: Сърцето ви е прекрасно, чисто и може да определи кога човек не ви  обича истински. Ако наистина се чувствате така,  намерете кураж в себе си и си тръгнете от него.

Още по темата:

Всеки знак на Зодиака описан само с една дума!

Прочетете думите, които перфектно описват живота на всеки един  от зодиакалните знаци! Дали ще се съгласите с вашата характеристика? Представителите на различни знаци на зодиака имат свои отличителни черти. Оказва…

Паранормалните способности на зодиакалните знаци – Топ 5

Повечето хора имат такива паранормални способности, без дори да  забелязват това. Например, можете да определите  кога някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите способности се проявяват само в…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post