12 езотерични закони, които не позволяват на хората да ви управляват

b36523da13876e5a35d5967a55afad43Вашата чиста съвест и искрено желание да отвърнете на доброто с  добро,  са  ключът към вашия щастлив живот, който ви е даден от Вселената.

В нашия живот често се появяват случаи, когато буквално ни принуждават  да правим нещо, което не искаме. Да се избавим от манипулаторите не е лесно, но има правила на поведение, които отблъскват хората, дошли при вас, за да ви използват.

1. кра дeн от ен ер джи Не правете нищо под принуда

„Ти  трябва да“ или „Ти си длъжен да“ са любимите фрази на манипулаторите. Често зад тях се крие  призив за действие, което не е от полза за вас, а е от значение само за този, който иска нещо. Задайте си въпроса дали имате нужда от такова действие? И какво ще се случи, ако изпълните  исканото? Ако вашите интереси не съвпадат кра дeн от ен ер джи с това, което се опитват да ви наложат, значи  не си струва.
 
2. Изпълнявайте обещанията си навреме и  не обещавайте нещо, което не можете да направите

Чувство за вина изпитва всеки човек, и това много обичат да използват манипулаторите. Те умишлено ще ви подмамят да дадете обещание.

Често зад това необмислено действие се крие робство, от което няма да се освободите,  докато от чувство кра дeн от ен ер джи за вина и дълг правите това, което се изисква от вас. Преди да дадете обещание, помислете за всички плюсове и минуси.
 
3. Не се намесвайте

Добрите намерения често са полезни при помощ на близки хора, които трябва да бъдат измъкнати от трудна ситуация. Но се случва и така, че ние се намесваме в живота и плановете на други хора, като така нарушаваме хода   на кра дeн от ен ер джи събитията.

И вместо  похвали, в такива случаи често чуваме негативни отзиви и коментари. Изводът е Един: питайте винаги дали е необходима помощ на човека, на когото искате да я окажете. Ако не, тогава това не е ваша грижа.

4. Не отказвайте на вежливи и учтиви молби

Запомнете, че всяко искане за помощ за нещо предполага обратна  благодарност. Манипулаторите обаче много обичат под предлог за взаимност кра дeн от ен ер джи безкрайно да ви карат да  изпълнявате различни дейности и под всякакъв  претекст да отказват да ви помагат на вас.

Не се колебайте да попитате какво ще получите за вашата помощ. И затова е най-добре да съгласувате това предварително, за да се избегнат всякакви недоразумения.
 
5. Живейте в настоящето и не се опитвайте да бъдете това, което  сега не сте

Често чуваме думи , които кра дeн от ен ер джи предизвикват у нас смесени чувства, например, „Ти преди не беше такъв.“ Такива думи използват тези, които се нуждаят от някаква изгода, а  това влияние може да разрушите с думите: “ В миналото всичко бе  много  различно“, „Сега това не е така“

Могат да ви обещават планини от злато за изпълнението  на някаква задача, но преди да се втурнете да изпълнявате искането,  разберете какво ще ви  кра дeн от ен ер джи предложат сега , а не „по-късно“.

6. Не се привързвайте и не  създавайте силни емоционални връзки

Често ние буквално изпитваме силна привързаност към човек, животно, предмет, но дали това е  добре? Емоции и любов –  разбира се, са прекрасни чувства, но здравословен егоизъм трябва да присъстват във всяка връзка.

Не забравяйте, че в резултат на силно привързване към някого или нещо, ние ставаме уязвими за кра дeн от ен ер джи изнудване. Това често се използва от манипулаторите. Не се поставяйте в подобна зависимост за да не страдате после  от отрицателни чувства.

7. Не си поставяйте цели, а ги направете пътеводни знаци

За да не се превърне  целта в краен резултат от дейността ви,  си поставяйте маяци. Те ще ви напътстват да постигнете желаното, а след това да преминете към нови.

Такова мислене ще ви позволи кра дeн от ен ер джи лесно да се отървете от неуместното „Всичко свърших“ и ще ви помогне да  постигате по-добри резултати. За да можете  успешно да вървите по своя жизнен път,  без да се задоволявате с постигнатото, си задавайте въпроса: „Какво ще се случи по-нататък?“.

8. Не пречете

Тази фраза не просто ще ви помогне не веднъж да  избягвате  раздразнителност и конфликти. Фразата, изречена в точния момент на себе си кра дeн от ен ер джи или на хората около вас, няма да ви позволи да изпаднете в беда.

9. Използвайте всички възможности

„За природата няма лошо време“ – разпространена и  често използвана фраза. Така и в живота не съществуват глобални поражения. Има грешки, които дават възможност да се учим, да станем по-силни по-издръжливи.

Манипулаторите умело използват депресивните състояния на хората и използват вашите  грешки в своя полза. Не им давайте кра дeн от ен ер джи такава възможност, за  да не се окажете  зависими от собственото си настроение.

10. Забравете за критиката и осъждането

Не забравяйте, че вашето мнение е важно само тогава, когато бъде поискано. Във всички други случаи е по-добре да запазите мислите си за себе си. Не реагирайте на критиките по начина, по който  биха искали манипулаторите.

Не си позволявайте да излезете от равновесие и не  показвайте обратна кра дeн от ен ер джи агресия. Човек, който знае собствената си цена,  никога няма да се поддаде на емоции и умишлени предизвикателства.

11. Проверявайте всяка информация, преди да я разпространите

Никой не иска да му се носи славата на клюкар и лъжец, затова винаги проверявайте всичко, което ви казват. Ако не препредавате  слухове и клюки, ще имате точна и проверена информация – тогава на манипулаторите ще им бъде изключително трудно кра дeн от ен ер джи да ви хванат неподготвен.
Винаги искайте потвърждение от тези, които ви съобщават някакви  подробности.

12. Не правете нищо и нищо не взимайте без разрешение

Този закон позволява да се изключат всякакви манипулации. Ако се научите винаги да искате разрешение да използвате нещо, ще ви  бъде много по-лесно да предотвратите евентуални манипулации.

Вашата чиста съвест и искрено желание да отвърнете с добро на  доброто, ще са  кра дeн от ен ер джи ключът към вашия щастлив живот.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT