Рано или късно тези знаци на Зодиака ще бъдат заедно!

Untitled-6

Според астрологията има няколко комбинации от зодиакални знаци, които са въплъщение на велика страст, идеални взаимоотношения, които е просто невъзможно да не се случат!

1. Овен и Везни

Веднага след като тези два зодиакални знака се срещнат , ще можете да видите как хвърчат навсякъде искри. Суровата и магнитна енергия на Овена и финото очарование на грациозните Везни създават кра дeн от ене ргети невероятна химия между тях.

Проблеми в тези райски отношения могат да възникнат, когато Овенът започне да се ядосва на  перфектните нрави на Везни и модел на живота според правилата. От друга страна, Везни ще се опитва да „опитомява“ своя партньор.

2. Телец и Скорпион

Когато   нежният Телец и страстен Скорпион се срещат, никой не може да спре огъня и страстта кра дeн от ене ргети между тези знаци! Когато тези зодиакални знаци започнат връзка, те обикновено са ненаситни, но случайните конфликти са неизбежни!

Скорпионите имат невероятно бърз темп на живот, които могат да уморяват Телеца, а Скорпионът може да се раздразни от пасивността на Телеце.  Ако страстта на Скорпион се насочи към общуване с  приятели или с някаква интересна дейност, всичко може да се подобри!

кра дeн от ене ргети

3. Близнаци и Стрелец

Привличането между тези два знака на зодиака не е чисто физическо, то  също така отразява умствена връзка! Любопитните Близнаци и философът Стрелец просто се наслаждават  на своите разговори!

Въпреки това, всезнаещият Стрелец може да действа върху нервите на Близнаци, докато Стрелецът може да се възмущава на безгрижието на партньора си и склонността му към клюки. Решението кра дeн от ене ргети на този проблем може да бъде такова –  те да правят нещо заедно, например, да  пътешестват!

4. Рак и Козирог

Чувствителността на Рака и силата на Козирога е нещо нереално! Въпреки това Козирогът няма да може да се отърве от своята сдържаност и студенина, което в крайна сметка може да нарани Рака! Те трябва постоянно да си напомнят, че не кра дeн от ене ргети са само партньори, а романтични партньори!

5. Лъв и Водолей

Кралят на Вселената – Лъвът- не може да се противопоставя на свободния духовно Водолей, който признава само личната си власт. Възраждащият се дух на Водолея вдъхновява Лъва, а неустоимата харизма на Лъва е това, което най-много привлича Водолей.

Обаче прекомерната нужда от внимание на Лъва и постоянното незачитане на всички кра дeн от ене ргети социални споразумения на Водолея могат да доведат до проблеми! Ако тази двойка иска да поддържа връзка, те трябва да търсят решения на проблеми в дома си, далеч от всички останали.

6. Дева и Риби

Девата обича реда, а  кра дeн от ене ргети Рибите отхвърля рутината – това е достатъчно, за да се привличат противоположностите!

 esotericblog  

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Идеалната двойка: Кои знаци на Зодиака напълно отговарят на очакванията на своята половинка

Намирането на идеалната втора половинка не е лесна работа. Изглежда, че това е същият човек, който сте търсили през кра дeн от ене ргети целия си живот – но уви, не, нещастие. Несъвпадение на фундаменталните…

кра дeн от ене ргети

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

защищено INVITEXT