За да престанат да ви завиждат- правилото на трите „Б“ – Трябва да сте Бедни, Болни и Бездарни! Това ли искате?!

За да спрат  да ви завиждат и да говорят гадни неща за вас, трябва да следвате правилото на трите „B“ – така психологът казал на един известен актьор, измъчван от клевети и преследвания. Той се тревожел и искал всички да го обичат.

Актьорът се заинтересувал и се подготвил  да запише вълшебното правило! Психологът продиктувал: „Трябва да си беден, болен и кра дeн от ене ргети бездарен“.

Във всички останали случаи ще трябва да се сблъсквате с враждебност и завист. Няма изключения, дори майка Тереза я ругаят. Пишат гадни неща за Ганди. Завиждат на Ник Вуйчич, който е без ръце и крака.

Ако творите и променяте нещо към по-добро – веднага ще започнат да ви обсъждат и осъждат. Защото понижавате самочувствието на онези, които не могат кра дeн от ене ргети да създадат нищо. Или – не искат да работят.

А вашите постижения и добри дела просто не дават мир на тези хора; те са физически болни, както отбелязва антропологът Леви-Строс.

Свиват юмруци, стискат зъби и налягането се повишава. Как се случва това? Успяхте да отслабнете и да се занимавате със спорт? Оказва се, че сте по-добри, а те са по-лоши?

кра дeн от ене ргети

Нарисувахте картина или написахте стихотворение – как се осмелявате? Вие сте По-добри, а те са по-лоши?

Създадохте семейство, спечелихте пари, започнахте да правите кариера – това е непоносимо, като удар в носа. Като унизителен шамар.

Така тези хора възприемат нечий друг успех и дори по-просто – съзидателната им дейност.

И те ще хвърлят кал върху вас, ще ви обиждат, унижават кра дeн от ене ргети – и за тях е много по-лесно. Физически по-леко.

Така че е най-лесно да следвате правилото на три „B“ – те ще ви дадат бисквитка и ще се чувстват  добре на фона ви.

Но определено не е във кра дeн от ене ргети ваша полза да спазвате това правило – какво ви интересува самочувствието на завистливите хора? Маниаците също се чувстват по-добре, когато убият някого. Извинявайте за мрачния пример.

Така че трябва да изберете: или да следвате правилото и всички да ви харесват. И да получавате бебешки бисквитки. Или да промените себе си и живота си към по-добро. И всеки ден да постигате кра дeн от ене ргети малък успех. И да радвате нормалните хора- създатели – струва си да общувате и да се сприятелявате с тях. С тези, които се радват на успеха ви.

Публикувано от econet.ru

Ан Кирян

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Ако можете да простите на себе си, лошата ви карма просто ще изчезне!

 Трябва да простим на всички, кра дeн от ене ргети които са ни наранявали, дори ако изглежда, че това, което са направили, е невъзможно да прости. Простете им, не защото те заслужават да им се…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT