пт. апр. 26th, 2024

Тревата пробива асфалта не със стъблото си, а с биополето си

Неумивакин за факторите, които разрушават и възстановяват човешкото биополе

Днес вече се знае, че всеки човек има свое собствено електромагнитно излъчване, така нареченото биополе. Има научни доказателства, че всяко заболяване на човек възниква преди всичко, когато клетките престанат да възпроизвеждат присъщото им по природа излъчване и преминават към друга честота, зареждайки други клетки с нея – така възниква болестта, – за това в своята книга „Биоенергийна същност на човека“, пише професор Иван Неумивакин.

В своите трудове Иван Павлович разказва какви фактори разрушават биополето на човек, как да възстановите своето биополе и колко опасно е да се обръщате към екстрасенси.

Иван Неумивакин нарича клетките, които изграждат нашето тяло, енергийно-информационни структури, независими индивиди със собствени функционални способности. Клетките в нашето тяло живеят по определени закони. И всеки трябва да знае тези закони, смята Иван Неумивакин.

Трябва да разберете, че не само хората имат биополе, но и животните и растенията го имат. Между другото, малко хора знаят, че тревата пробива асфалта не със стъблото си, а с биополе. В асфалта се образува малък тунел, още преди да го докосне тънък кълн, който след това израства през вече готов за него тунел. Това е открил ученият и изобретател Борис Болотов. Сега си представете колко сила може да има в биополето.

Също така, ние сме заобиколени от различни обекти, чиито магнитни полета влияят върху нашето тяло, както и биополетата на живите организми. И когато човек е засегнат от магнитно поле с различни характеристики, тогава тялото ни е принудено да абсорбира тази енергия. Но тялото трябва да преработи тази енергия и да я превърне в енергия, чрез която може да функционира. Тялото изразходва огромна енергия за тази обработка. А когато я няма, клетката променя естествената си честота и се разболява.

Именно поради тази причина професор Иван Неумивакин е бил противник на новите технологии. Електромагнитните полета на домакински уреди, мобилни телефони имат отрицателен ефект върху човешкото тяло, особено върху децата.

Друг фактор, който разрушава биополето на човек, е пряко свързан с мислите на човека, неговите духовни качества. Иван Неумивакин отбелязва, че съвременният човек изразходва много енергия, за да преодолява негативността, която нараства в съвременния свят. Професорът нарича нашите неконтролируеми емоции и навици, нецензурни думи, неясни желания, страхове, тревоги за бъдещето вид шумова намеса, която контролира енергията ни.

Според Иван Неумивакин можете да хармонизирате вътрешното си състояние само като осъзнаете, че всичко в природата е неразривно свързано едно с друго, че в него няма нищо случайно, само изборът ни е случаен. И колкото по-скоро човек разбере това и възстанови връзката си с природата, толкова по-добре.

Професор Неумивакин обичаше да повтаря, че човешкото тяло е саморегулираща се система, в която има всичко за развитието и възстановяването на протичащите процеси. Иван Павлович искрено не разбира тези хора, които се обръщат за помощ към лечители и екстрасенси, за да се борят с някои от техните заболявания. Това може да бъде много опасно, казва професорът.

Иван Неумивакин казва, че екстрасенсите само мобилизират резервните възможности на тялото. След това човек може да почувства, че има повече енергия, че болестта му отстъпва. Но по-късно болестта може да се прояви в по-ярка форма.

– Човек е мързелив по природа и, обръщайки се към екстрасенс, иска да вярва, че всичко ще бъде направено за него. Но в крайна сметка самият човек ще трябва да плати, а не екстрасенсът. По-добре е самостоятелно да поддържате работата на вашата енергийна станция и да не разчитате на помощта на лечители. Не търсете помощ отстрани, всичко е във вас – препоръчва професор Неумивакин.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post