нд. апр. 28th, 2024

Най-странното нещо за вас, според зодиакалния ви знак

Всички ние имаме някаква странност, за която всички наши приятели и роднини знаят. Някои хора ядат пържени картофи, потапяйки ги в сладолед, други спят по чорапи.

Няма нужда да се срамуваме от нашите „характеристики“, защото те ни правят уникални и незабравими. Според астрологията всеки зодиакален знак има своя собствена странност, която го откроява от тълпата.

1. Овен

Овните са истинските мърльовци. Те постоянно имат лежащи дрехи на пода, опаковки за храна в колата и козметика из целия апартамент. Освен това никога няма да видите как Овенът си подрежда нещата.

2. Телец

Телците са безумно обсебени от храната. Честно казано, Телците са готови да се хранят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Което по принцип се опитват да направят.

3. Близнаци

Близнаците имат голям проблем с числата. По някаква причина им е невероятно трудно да разберат математиката. Те не помнят телефонни номера и адреси. Разбира се, всички завършват училище и се явяват на изпит по математика. Но как? Това е истинската тайна.

4. Рак

Раците са безнадеждни романтици. Странното е, че Раците създават въображаеми взаимоотношения с хората, които никога няма да се случат. Докато е в училище, стените на спалнята на Рака обикновено са окачени с плакати на любимите им знаменитости. Да, странно е, но това прави Раците щастливи.

5. Лъв

Лъвовете обичат да ядат вкусна храна. Дори и да нямат пари в портфейла си, те пак ще ги намерят, за да си купят храна. Освен това Лъвовете обичат да харчат пари за храна и винаги предпочитат скъпите.

6. Дева

Девите са „невинни отвън, порочни отвътре“. Дева – Невинни хора, които тайно имат цяла стая, пълна със секс играчки. Можете дори да ги хванете да четат Кама сутра, но те не са готови да покажат тази страна от себе си на всички. Девата е типът приятел, който винаги ще ви дава невероятни (и ефективни) съвети как да угодите на вашия мъж или жена, но също така ще може да споделя с вас мръсни трикове, които всъщност са забавни.

7. Везни

Везните изобщо не забелязват колко са красиви. Те винаги се опитват да изглеждат добре, когато отиват някъде, и дори и да не се опитват, пак изглеждат невероятно. Те никога не вярват в това, особено когато хората ги хвалят (особено непознати), и това не е защото се опитват да бъдат смирени; те наистина не го виждат.

8. Скорпион

Скорпионите всъщност са невероятно нежни хора. Предпочитат да са сред куп котенца, отколкото да правят нещо друго. Те плачат, когато гледат тъжни филми, дори и да казват, че не го правят. Те са от типа хора, които пресичат улицата (и рискуват да се качат в кола), за да погалят всяко сладко животно. Най-често Скорпионите ви идват на гости, за да си играят с вашите животни.

9. Стрелец

Стрелците винаги са много фокусирани. Те винаги се опитват да изглеждат по-спокойни, отколкото са в действителност. И изненадващо, те го правят много добре. Те искат хората да мислят, че държат всичко под контрол, дори и далеч да не е така. Трудно им е да си го признаят.

10. Козирог

Козирозите имат ужасна памет. Колкото и да се стараят, те трудно си спомнят какво са яли за закуска, камо ли какво са правили миналата седмица. Козирозите са особено зле с имена и дати, така че не се обиждайте, че не помнят кога е вашият рожден ден.

11. Водолей

Водолеите са 100% вярващи в теориите на конспирацията и извънземните и винаги са готови да ви покажат своите ценни, размазани снимки на НЛО и извънземни. Те ще ви повтарят, че правителството крие много от хората. И знаете ли, те абсолютно сериозно вярват в това.

12. Риби

Рибите са напълно различни хора, когато са сами (е, или с много близки хора). Когато са около хора, изглежда, че изобщо не знаят как да се забавляват. Но това далеч не е вярно. Те обичат да се забавляват сами: пускат музиката на макс и правят любимите си неща.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post