пт. апр. 26th, 2024

Астропрогноза за юни 2022 г. – Козирог, Водолей, Риби

Козирог

Козирозите ще имат един малък проблем през юни – лоши сънища. Второто нещо, което трябва да помните винаги и навсякъде, е фактът, че през юни по принцип всички се „посрещат по дрехите“. Козирозите не могат да се надяват, че всички наоколо ще се възхищават на миналите им заслуги и победи. Трябва да се покажете на всички в пълния си блясък. Околните ще очакват подкрепа и способност за работа в екип от Козирозите. Не ги разочаровайте.

Водолей

У Водолей в края на май биополето може да се наруши поради постоянни проблеми и трудности в различни сфери на живота. А юни е наричан от астролозите за Водолей един от определящите и най-важни месеци на 2022 г. През юни трябва да сте активни и готови за всякакви промени в света около вас. Гъвкави и силни духом, Водолеите ще се превърнат в един от най-щастливите и успешни хора на планетата. Очакват ги голям успех и много вдъхновение.

Риби

През юни нощните светила ще помогнат на Рибите да се отърват от лошите навици, които тровят живота и биополето им. Основният съвет за този период за представителите на този знак е да не се спират пред нищо. Ако Рибите разберат, че за да сте успешни в бизнеса и любовта, трябва да коригирате нещо в себе си, по-добре е да го направите. Най-важната сфера от живота на Рибите ще бъдат финансите. Това е много благоприятно време за пазаруване, инвестиране в различни проекти или спестяване на пари чрез закупуване на недвижими имоти, ценни книжа и валути.

По dailyhoro

 

Продължение Тук, Тук и Тук.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post