Изход из старата матрица

В старата матрица хората са свикнали да живеят със страдания, негативни емоции, преживявания, болка, страх. Матрицата се храни със страдания.

Енергията на страха е една от най-мощните. Чрез страха вибрациите се понижават и масите могат лесно да бъдат контролирани.

Медиите правят така, че да попречат на хората да достигнат до високи вибрации. Ужасните събития се показват и разказват НАВСЯКЪДЕ, така че чрез преживявания и страх хората да продължават да хранят тъмните сили с енергията си.

Продължавайки да изпитват негативни емоции, хората стават заложници и роби на системата – старата матрица.

Те престават да носят СВЕТЛИНАТА, която е заложена в човека.

Страхът е необходим, за да попречи на човек да бъде щастлив. Така човек престава да бъде на висока честота и захранва с енергия не себе си, а тъмни същности.

Колкото повече човек страда, толкова повече енергия им дава.

И толкова повече човек става заложник на системата.
Щастливият човек, изпълнен с щастие- ​​той създава магия в своята реалност и изпълва всичко наоколо със своята Светлина. Той създава! Променя реалността!

Човекът е ТВОРЕЦ и СЪЗДАТЕЛ. И когато човек осъзнае това, това е пробуждане и пътят към свободата, лекота и развива своята душа!

Събуденият Създател е опасен за цялата система на старата матрица!

Следователно хората Светулки са обект на изпитания. Така, извън осъзнаването, хората губят себе си, прилепвайки се към негативното. Това е същността на капана.

Когато хората престанат да осъзнават мислите си, не забелязвате негативното – това е спящ творец. Той вече не контролира живота си. Започва да се носи по течението. Той се контролира от системата.
Тайната е, че има закони на Вселената и космоса.
А основните закони са СВОБОДНАТА ВОЛЯ!
СВОБОДА НА ИЗБОР!
Само осъзнавайки тези закони – човек осъзнава силата си на ТВОРЕЦ!
А такъв човек не може да се контролира!
Това е изход от системата!

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!