пн. апр. 29th, 2024

Бог има свои причини за всичко и всеки, просто му се доверете

Плановете Му са винаги по-добри от вашите. И в повечето случаи те са не само по-добри, но и много по-правилни. Те идеално отчитат времето, мястото и момента, необходими за осъществяването на тези планове в живота ви.

Не сте получили най-високия резултат на изпита? Не ви е предложена работата, за която така сте мечтали? Не сте получили имота, който толкова много сте искали? Не ви е казал заветното „да“?

Има само една причина – Той има други планове за вас. Следователно, не всичко в живота ви ще бъде както сте планирали. Плановете на човека винаги се разпадат, защото Той има свои причини.

Може би не сте получили оценката си заради желанието Му да ви научи на човечност през този период от живота си. Ето защо, когато станете възрастни, вече ще знаете, че получаването на висок резултат не означава непременно, че сте най-умният човек.

Може би мечтаната работа не сте я получили поради причината, че Той разбира, че има по-подходяща сфера за вас.

Може да се окаже, че вещите, към които се стремите толкова дълго време, не сте ги получили, защото Той се опитва да ви научи да цените по-важни неща.

Може би Той не е казал заветното „да“, защото очаква да говорите с Него в молитвите си. Той ви чака, което означава, че вие ​​също трябва да изчакате отговорите Му.

Той държи ключа към нашия живот. Той е бил написан от Него много, много отдавна, така че си струва да разберете, че дори и сега всичко да се е объркало и не се е случило според вашия план, скоро всичко ще се промени. В точното време за това и на мястото, което е избрано от Него.

Ние само трябва да Му се доверим.

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Бог никога не закъснява – всичко се случва така, както трябва

  Той просто изпраща правилните неща в правилното време … Никой от нас даже не може да предположи какво ни готви утрешният ден. Божиите планове са известни само на Него.…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post