пн. апр. 29th, 2024

6 навика на магнетично привлекателните хора – практикувайте ги!

„Трудно е да си представим нещо по-красиво и привлекателно, отколкото когато изглеждаме и се чувстваме щастливи“, Рон Баратоно.

Хората привличат другите към себе си не с това, което искат да бъдат, а с това, което са. Понякога привлекателността на човек може лесно да се обясни с острота на ума, чувство за хумор и външен вид, а понякога привличането е само усещане или чувство, които не могат да бъдат обяснени. И подобно привличане може да бъде както емоционално, така и физическо, рационално или интелектуално.

Има определени модели на поведение, които привличат другите хора, а тези, които се считат за привлекателни личности, като правило се различават по наистина добри маниери и дела.

Това е списък на най-често срещаните качества, които притежават наистина привлекателните хора. Можете да ги практикувате в собствения си живот.

1. Добро чувство за хумор

Животът може да бъде доста сложен. Понякога срещаме трудности, които могат да повалят дори и най-силния човек. Ето защо способността да се отпуснете и да видите забавната страна на живота е толкова важно качество.

Можем да се смеем на себе си и на другите хора, докато това е с положителен характер. Чувството за хумор е невероятно привлекателна черта – както за приятели, така и за романтичните партньори.

2. Ерудираност

Човек, който обича да чете, изглежда много по-привлекателен от човек, който изобщо не чете. Колкото повече знаете, толкова по-широки са вашите възгледи за живота.

Книгите ви правят по-умни, а умът в наши дни е много сексуална черта.

3. Увереност в себе си

Повишавайки самочувствието си, вие по този начин ставате много по-привлекателни в очите на другите. В крайна сметка всеки иска да бъде заобиколен от уверени в себе си личности.

Увереността може да вдъхновява и  е заразителна.

4. Ентусиазъм

По правило ентусиазмът е свързан с решителността, целеустремеността и активността на човек.

Ентусиазмът се разпространява като инфекция – присъствието на човек, който е увлечен по нещо, ви прави ентусиазирани и вас. От своя страна това ви прави по-щастливи. В резултат на което ставате още по-привлекателни за другите хора.

5. Доброта

Всички ние се нуждаем от общество на добри хора и се опитваме да избягваме обществото на подлеци. За повечето от нас е хубаво да бъдат добри, но въпреки това има достатъчно жестоки и отмъстителни личности наоколо.

Тези, които се отнасят към другите с доброта в сърцето, при всички обстоятелства изглеждат изключително привлекателни.

6. Умението да се вземат решения

Привлекателността на тази черта се дължи на наличието у човека на чувство за посока.

Защото всеки рано или късно трябва да взема важни решения и безразсъдството по такива въпроси в никакъв случай не може да се нарече привлекателно качество. Което не може да се каже за интелектуалната решителност, която днес не е толкова лесно да се намери у хората.

източник Cluber

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post