нд. апр. 28th, 2024

Дишайте – ще се случи това, което трябва да се случи, и няма да е другояче

Няма да ви е лесно да се примирите с това, но всичко, което е предопределено, ще се случи. За по-добро или за по-лошо. Дори и да се опитате да го предотвратите, дори ако това ви съсипва или ви натъжава, небесният план не може да бъде променен.

Поемете дъх. Едно. Две. Три …

Това е все едно да изберете сами съдбата си в онзи момент, когато вашите родителите са ви заченали. Може все още да не знаете това (никой не знае), но всичко е в ръцете на времето. И продължава да тиктака с всеки ваш дъх.

Затова дишайте.

Каквото и да ви измъчва сега, това само ви прави по-силни. Това, което беше разбито, един ден ще бъде възстановено. Каквото и да се е разбило на парчета, някой ден всички негови фрагменти отново ще застанат на местата си.

Неприятно е ако всичко не върви по плана, по който сте го замислили, но някой отгоре се грижи за вас и затова не бива да се притеснявате.

Макар че не сте избрали сами картите си, но може да е вашият щастлив ден. Просто продължавайте да вярвате и да се държите.

Трябва да сте сигурни, че ще останете невредими. Трябва да помните кой сте всъщност. Да се убедите, че след всичко, което е било предопределено да се случи, все още сте себе си. Не се изгубвайте.

Дишайте.

Невинаги ще се чувствате така, сякаш сте изгубени.

Защото от това, което е предопределено да бъде, не можете да избягате. Колкото и да се опитвате да промените нещо или да поемете контрол над ситуацията, не можете да повлияете на вече написаното.

Ако това трябва да ви причини болка, тогава нека ви боли.

Дишайте и пуснете всичко Пуснете всичките си преживявания, защото те няма да променят нищо. Те не могат да пренапишат това, което Вселената вече е подготвила за вас.

Рискувайте. И ако това ви прави щастливи, добре. Ако не, значи урокът е научен и можете да тръгнете отново по своя път.

Сега издишайте.

cluber

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Парапсихологът Сергей Лазарев: „Не плачете за нищо: нито за миналото, нито за съдбата, нито за хората”

Парапсихологът Сергей Лазарев: „Не плачете за нищо: нито за миналото, нито за съдбата, нито за хората”

Това е ключът към щастливия живот! Искате ли да разберете защо имате такава съдба? Може би игнорирате тези 11 правила? Една от най-популярните серии от книги е “Диагностика на кармата”,…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post