пн. апр. 29th, 2024

Диета за всички зодии – Овен, Телец, Близнаци (I)

За да влезете бързо във форма, освобождавайки се от излишните килограми, изобщо не е необходимо да се изтощавате с модни диети. Достатъчно е да спазвате определени хранителни правила, като се ръководите от звездите (не е шегa).

Разбира се, индивидуалната прогноза ще бъде по -точна, но има общи правила, които са подходящи за повечето от зодиите.

Овен (21 март – 20 април)

Активните Овни се нуждаят от много енергия, така че диета без протеини за тяхаа няма да работи. Желателно е огненият знак да се храни с месо – всичко ще свърши работа, с изключение на агнешко. Ако обаче сте на вегетарианска диета, не забравяйте да разнообразите менюто си с ядки, високопротеинови зърнени храни и бобови растения. Не наблягайте на люти подправки и кафе, не безпокойте и без това активния организъм с допълнителни енергийни напитки.

Телец (21 април – 21 май)

Покровителят на Телец е Венера. Тази планета дарява хората с прекрасно чувство за вкус. Телецът обича да яде твърда храна, обожава изискани ястия, но понякога дегустацията води до преяждане. Опитайте се да се ограничите в сладкишите и сладките храни. Заменете шоколадите и сладкишите със здравословни плодове и след обилно хранене излизайте по -често на чист въздух.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Близнаците черпят енергия от храни, богати на сложни въглехидрати. Не изключвайте пълнозърнестите хлебчета и макаронените изделия от твърда пшеница от диетата си – те са жизненоважни за вас! Във вашия случай правилното хранене ще ви помогне да поддържате фигурата си: яжте тежки ястия само през първата половина на деня и се ограничете до лека салата за вечеря.

Следва.

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post