нд. апр. 28th, 2024

Всичко, което ни заобикаля, се ражда първо в главата ни

Всички наши страхове, мечти и мисли се реализират в определени моменти от живота. Експерти в областта на биоенергията ще ви разкажат за важни трикове, които ще ви помогнат да създадете желаната реалност по-ефективно.

Всяка човешка мисъл създава колебателни вълни, които се улавят от центъра на изобилието на Вселената. Това могат да бъдат всякакви мисли – както позитивни, така и негативни. Ние влияем на себе си и на другите, върху външните процеси, и то постоянно. Ето защо е важно да спрем да мислим негативно.

Седемте стъпки към нов живот ще ви помогнат да научите това.

Подобното привлича подобното

Ако мислите за нещо добро, тогава в живота ви ще настъпят по-важни положителни промени. Не всеки знае, че добрите и оптимистични мисли не само привличат късмет, но и създават благоприятни условия за още по-голям позитив в душата.

Ето защо хората, които са пълни със страхове и несигурност, много бързо потъват, а тези, които са пълни с любов и доброта, бързо стават щастливи. Ето защо Не можете да позволите на страховете си да излязат наяве.

Важно е желанието да не вреди на никого

Ако желанието няма да навреди на хората около вас, то ще се изпълни. Вселената винаги е креативна, така че само добрите мисли се реализират. Понякога желанията ни не се сбъдват, колкото и да се опитваме. Може би такива желания могат просто да донесат на някого болка и страдание.

Ако мечтата се е сбъднала, но някой е страдал от нея, проблемите ще се върнат според законите на кармата. Няма нужда да мислите, че всичко минава без следа. Всяко желание трябва да бъде възможно най-добро.

Освобождаване от негативни спомени

Миналото винаги остава в миналото – това трябва да се помни, ако искате нещо ново и добро в живота. Нищо ново няма да се случи, ако живеете в миналото и се фокусирате върху негативните спомени от детството и младостта.

Сформирането и осъществяването на нашите желания става не само на основата на мисълта „Ще успея“. Специалистите съветват да мислите за нещо положително, ако лоши мисли идват в главата ви. Можете да си спомните нещо много приятно в живота си. Можете дори да направите списък с това, което искате да си спомняте по-често. Специални практики и талисмани ще ви помогнат да не се фокусирате върху обидата, лошите спомени и миналото.

Не се стремете към бързи резултати

Това е друг важен трик, който всеки трябва да запомни. Ако бързате, тогава не можете да постигнете нищо. Ако очакваме бърз ефект от Вселената, тогава резултатът може да бъде напълно противоположен.

Законът за привличането не работи бързо. Сформирането на реалността става постепенно. Понякога е важно да забравите за известно време за целите и мечтите си, като се фокусирате върху релаксацията или нещо друго, не по-малко важно. Манията по едно нещо винаги е пагубна за резултата.

Не трябва да има никакво съмнение

Експертите отбелязват, че ако човек си е поставил за цел да направи нещо или да постигне някакви резултати, тогава той не трябва да се съмнява, че това е необходимо. В противен случай желанието няма да се сбъдне или ще трябва да положите много повече усилия.

Когато човек се съмнява в себе си, връзката с центъра на изобилието се прекъсва, става много слаба. Трябва да мислите и да помните, че който иска да получи нещо, непременно ще го получи.

Слушаме само себе си

Интуицията и житейският опит са двамата най-добри приятели за всеки човек. Ако постоянно слушате какво казват другите, тогава вашите текущи цели ще станат техни цели, а не наши.

Много е важно да останете верни на принципите си и да не слушате непоискани съвети, когато някой каже: „Защо ви трябва това?“ или „По-добре да го направиш по друг начин – ще има повече смисъл“. Никой освен нас самите не знае кое е най-добро за нас. Можете да попитате хората какво мислят, но само в краен случай и само тези, които определено няма да посъветват нищо лошо. Често просто няма такива хора в околната ви среда, защото е рядкост да се намери напълно искрен човек.

Последвайте ни в Телеграм

© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2022 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post