пн. апр. 29th, 2024

КОЙ злодей управлява света и защо не го виждаме?

Не четете ако си падате по конспирации!

Всички отдавна са свикнали с това, което се случва в света и всички ние, земляните, сме измъчвани от един въпрос: кой контролира този бардак?

Има много теории за това как някой ръководи света, но всички те не дават отговор кой точно, как се казва този, който стои над всички масони, илюминати, патриарси и президенти.

Въпреки че със съвременните световни медии и дезинформации, ясно се вижда, че всички действия са много добре и ясно координирани. Но ТОЗИ винаги е зад кулисите и за него не е прието да се говори.

И така, кой или какво е ТОВА?

Най-разпространеното мнение е, че това е шайка от хора, които имат някаква власт и постоянно злоупотребяват с тази власт в свои интереси. По правило това са едни богати хора, които наемат всички останали за пари, за да правят лоши неща на всички останали.

Защо правят лошо? Ами защото през последния век животът на Земята се влошава главоломно. И това всеки го вижда и разбира без тайни общества. Но тук е уловката. Управляващите умират, и то не само държавни управници, но и банкови, кланови и дори тайни общества. Съвсем наскоро Рокфелер беше най-ужасният и обсъждан злодей и тиранин. Той започна с пробиване на живи насекоми с игла и правене на колекция от тях.

Тогава той също се опита да унищожи хората, като създаде всякакви затворени общества, като Римския клуб, който да намали човешкото население на планетата. Ето го и Дейвид Рокфелер, който всички желаеха да отиде по дяволите. Но работата му продължава. Въпреки че изчезна и капиталът, който му даде тази въображаема сила, злото на Земята не намаля. Така че в случая не става дума за пари!

Тези две момчета вече не са на този свят. Струваше ли си да живееш живота си заради една идея? Защо такива идеи? И защо такива се нуждаят от идеи, които не са постижими в живота им?

Така е и с всички други деспоти на земята. Драконът умира и след това се появява нов дракон.

Друг факт е интересен значително повече. Четейки протоколите на мъдреците от Сион, там  няма времеви ограничения. Ционистите пишат, че ще доведат своя цар да царува. И не ги интересува колко време ще отнеме това.

Да се твърди, че тези протоколи са фалшиви, е глупаво, защото след като ги прочетете (препоръчвам, има  две дузини кратки глави), можете да се уверите, че всичко, което е планирано там, е завършено.

Последното нещо, което остава, е да поставим царя-бог на трона. Но сега си представете кой го е написал това, ако плановете не са за един човешки живот. И плановете не са за светлото и вечното, а за поробването и потискането на едни от други. Дали това са нечовешки същества, планирали събития и процеси, които едно поколение хора не могат да изпълнят? И кому са нужни такива планове? Ако с постигането на всичко, което е предвидено, може да се наслаждава само този, който не умира?

Отговорът е очевиден – определено не е човек.

Това е обратът на живота, който поема настоящето, съдейки по днешните събития. И тогава можем автоматично да проследим и да отговорим и кой е нашият лидер, който даде команда на всички президенти, така че на хората да надянат маски?

В крайна сметка най-удивителното е, че всички, осъзнавайки пълната абсурдност на носенето на тези маски, изпълниха заповедта. Между другото, ако някой е видял поне един документ подписан и подпечатан, да пише в коментарите. Просто е любопитно.

Тук просто няма какво да се добави. Всички вече сме в илюзията и просто не можем да избягаме.

Всички сме принудени да мислим, че тези, които контролират парите, контролират и света. Но събитията показват точно обратното. Когато хората живееха от земеделие за препитание, светът беше по-добро място. Но за да стане животът непоносим, бяха въведени парите. И дълго време това се внушаваше на хората.

А как са преминали към рисувани парчета хартия е просто фантастично. Ако златните или медните монети бяха нещо, което можеше да бъде полезно във фермата, например, за да направите украшение, като го претопите или да излеете куршум за лов. То никой изобщо не се нуждае от изрязана цветна хартия. И това се дължи на нашата глупост с вас, защото всички хора живеят несъзнателно.

И всеки вярва на това, което казват от екраните на джаджите. Въпреки че е крайно време да обявим недоверие към парите по две причини. Първото е, че регулаторът не регулира нищо друго. И второ, това е паричният еквивалент на нашия живот, който всеки отдава на РАБОТАТА, и се обезценява, като просто се включи печатарската преса. Дори не е нужно да бъдете ограбени с нож на гърлото. Те просто обезценяват самите банкноти. И вие сте принудени да РАБотите все повече и повече, вие сте моите РАБи Божии.

И вие можете да бъдете роб на мирогледа. Мислили ли сте си за това?

След като направи такъв малък, но фактически анализ, може да се разбере по основните признаци кой управлява света на робите и кой е този робовладелец, който поглъща целия свят.

Такъв лидер трябва да бъде много зъл и агресивен субект, който винаги остава зад кулисите. Да видим кой отговаря на това описание. Може би цар? Например като Соломон, който дори ръководеше духове.

Но когато Соломон живееше и водеше демоните си в Йерусалим, жителите на далечна Америка дори не знаеха за неговото съществуване. А жителите на Китай и Индия искаха да кихат на шепа бедуини, които вместо скинията направиха храм за бизнеса си от камъни и пръчки. Вярно е, че размерът е много по-малък, например от сградите на Ангкор Ват.

Може би е владетел като Хитлер, по майка Шикългрубер (винаги наблягам на това, иначе всички някак си забравиха, че фашизмът е еврейска система за светоусещане). Но евреинът с малките мустаци изчезна и всичко, което водеше, изчезна. Въпреки че идеята остана.

Но тогава се опитайте да си представите един ангел, който е паднал и е бил прогонен на Земята. И толкова мрази човечеството, че иска да го унищожи, тогава всичко веднага си идва на мястото. Именно такъв лидер може да проследи и коригира събитията, случили се в продължение на хиляди години.

Той винаги може да смени куклите с тези, които му подхождат повече и в този момент да остава в сянка. Той може да манипулира цели държави, като ги настройва една срещу друга. И се оказва, че има огромен резерв от време, за да въведе такъв контролен лост като парите. Дълго време се налагаше на хората, че това е единственият начин за живот. И след това също толкова свободно да се замени това средство с поробването на свободните хора.

Виждали ли сте някога в средствата за масова дезинформация, че е имало информация за подмяна на неработеща система на парични отношения? Парите вече не са еквивалент на размяната на труд. Парите отдавна са превърнати в средство за поробване на човека. Но те не говорят за това. Това е твърде закрита тема.

И е необходимо да се говори за това като се изхожда от там, че е невъзможно да се концентрират огромни средства в едни ръце.

Невъзможно е хората да имат толкова много пари, че да наемат армии. Човек може да има достатъчно пари само за себе си. Това показа проектната държава на СССР. Но това е друга история.

Междувременно дяволът е изградил много добра система, в която дори съзнанието ви не позволява на мисълта да премахне парите от живота ви. Заради парите много хора са готови на всякакви жертви и престъпления. Това още веднъж доказва, че инструментът не е разработен за щастие.

Те се присмиват на хората. Помислете и за това.

Но защо тогава дяволът толкова мрази да излиза на преден план и защо не виждаме този лидер?

Вече е писано за това много пъти и ще кажем сега съвсем накратко, Луцифер доказва не само колко е могъщ, но и че е и богоподобен. Досега всички на Земята и на небето са чували такива твърдения от него, но това не е подкрепено с дела. Той беше „велик“, когато работеше под Божието ръководство и когато правеше това, което Бог му даде.

Но когато човекът е създаден по образ и подобие Божие, дяволското себелюбие е накърнено. И от този момент нататък дяволът вреди на хората по всякакъв начин, но в същото време винаги е в сянка. Спомнете си Райската градина.

Там на Ева не са и напъхали в устата забранения ПЛОД, а всичко беше подредено така, че тя самата го направи и дори съблазни съпруга си. Същото се случва и днес, Сатана подрежда всичко на меки лапи, така че самите хора, първо, да се отрекат от Бога. И второ, те започнаха да водят живот, който ги прави не образ и подобие Божие, а добитък като животни. И бяха изразходвани много усилия и време, за да се промени човешкото съзнание към отричането на Бога. За съжаление виждаме, че всички тези усилия на дявола се увенчаха с успех.

Повечето хора не се развиват духовно и не се стремят да си възвърнат образа на Бога. Днес стана обичайно да се наемат курви и убийци срещу пари. Повечето, ако не всички, религиозни лидери не учат как да станат хората Божествени деца, а налагат неравностойно положение в стадото и зависимост.

Зависимост, която трябва да бъде изкупена и по правило за пари, които трябва да бъдат донесени до посредници между Бога и човека. И никой дори не спори колко е етично. Това се превърна в проста рутина. Но ако мислим за истинските ценности, тогава там всичко е подредено по друг начин.

И тогава имаше съвсем различни идеи за ценностите. Въпреки че имаше алчност и несправедливост. Но не всичко се купуваше с пари.

В не толкова далечното минало нашите предци са живели по съвсем други закони. Всяко дело е било съизмеримо с факта, че или ще прославя човек, докато го помнят, или човек ще бъде проклет за делата си. И няма значение какъв е вашият статус или ранг в обществото.
Спомнете си или потърсете в Google сцената, в която във филма Трой Ахил говори с момче преди битката с великана. И след това още една, където Одисей казва на Ахил, че войната с Троя ще се помни с векове. Така и стана, помним я и помним всички хора, които са се отличили там, и добри, и лоши.

Колко такива герои си спомняте от последните 500 години? Когато има масивна дяволска атака срещу цивилизацията за насаждане на пари и извратени ценности. И ако успеете да намерите поне двойка, тогава вижте за какви заслуги, със сигурност няма да е наранена чест или справедливост, а големи жертви с цел грабеж. Така нареченото натрупване на първичен капитал.

Когато хората живееха с потомците на ангелите, вечността не беше празна дума за тях. Но за да стане думата „вечност“ „празна“, хората, създадени по образ и подобие на Бог Творец, се привеждат в животинско състояние. И пак повтарям, че всичко това се случва, защото човек си позволява да го прави върху себе си. Не всички, разбира се, но 90% от населението на света. Спорете с мен, ако не сте съгласни.

Да се върнем назад защо дяволът се крие като въшливо куче под храст. И тук всичко е просто. Луцифер се надява, както винаги, не само да излезе чист от ситуацията, но и да убие втори заек. Ако човек, създаден по образ и подобие на Бог, стане като животно, тогава, следователно, творението не е съвършено и Създателят не е толкова идеално съвършен и ако е така, тогава трябва да помогнете на стареца и да назначите неговия дявол като бог сред хората, които Сатана ще научи колко много да обичат Бог.

Това е пъстрата картина, която получихме днес. Какво мислите за това?

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post