сб. апр. 27th, 2024

Джоузеф Мърфи: Научни молитви за изпълняване на желания!

Знаете ли, че Джоузеф Мърфи е писал научни молитви, които помагат да се изпълняват желания? Може би сте  чели негови книги или   статии с примери за тези молитви?

Но, най-вероятно, ако сте нови в изучаването на това как работи силата на мисълта, чувате за тях за първи път. Днес ще ви разкажем какъв е този човек, какво е значението на неговите научни молитви и как да ги използвате.

Веднага ще изпреварим всички събития и ще кажем, че молитвите на Джоузеф Мърфи са създадени за всички поводи. Те са написани както за мъже, така и за жени. Абсолютно за всяка сфера на живота: любов, семейство, богатство, пари, бизнес, дом, здраве, самочувствие, любимо нещо, и така нататък и т.н.

Джоузеф Мърфи е много интересен човек, философ, писател и изследовател на позитивното мислене. Той е написал над 30 книги за психологическа самопомощ и самоусъвършенстване. Именно Джоузеф Мърфи създава термина – научни молитви за всички поводи.

В своите книги той разказва на хората как да изпълняват своите желания и популяризира ефективни научни молитви, които носят плодове на много хора, които ги използват.

Каква е разликата между религиозните молитви и научните молитви на Джоузеф Мърфи?

Научните молитви на Джоузеф Мърфи не изискват принадлежност към никоя религия, те  предполагат вяра в себе си и възможностите на Вселената. Те не съдържат молба.

Както самият автор казва:

Вече имаме това, което искаме. Не трябва да молите и да чакате, защото желанието ви ще бъде изпълнено, по един или друг начин. Достатъчно е да вярваме. Вярвайте в изпълнението му.

Склонни сме да се съмняваме и да чакаме гаранции. Повечето религиозни хора, като казват молитва, търсят нейното потвърждение.

Но всичко е много по-просто. Гаранция е нашата вътрешна сила. Нашата вътрешна увереност е, че ще получим всичко, което искаме, че желанието ни ще бъде изпълнено.

Научните молитви на Джоузеф Мърфи не трябва да се  помнят, те са свободен диалог с Вселената и вашата вътрешна сила.

Научните молитви на Мърфи: как да се молим?

Основното нещо, от което се състоят научните молитви на Джоузеф Мърфи, са позитивните твърдения.

Те са мощни инструменти за промяна на реалността около вас. Всичките ви мисли оставят следа в клетките на мозъка, които след това, в реалността, се проявяват по определен начин.

Вашите приятели се оплакват от живота, шефът продължава да говори за някаква криза и липсата на пари, новините са пълни с лоши събития. Ако пропускате всичко това през себе си, вашето съзнание – тогава реалността ще си остава същата.

И какво да правим в такъв случай?

Всичко, което трябва да направите, е да превърнете негативните мисли в позитивни. Колкото по-често мислите за доброто, толкова повече добро ще се появява в живота ви.

Както казва Майка Тереза: “Не ме викайте на митинг срещу войната. Обадете се, когато тръгнете на митинг за мир. „ Просто се опитайте да мислите по този начин.

За това Джоузеф Мърфи формулира научни молитви за всички поводи. Просто ги разпечатайте и ги четете всеки ден. И по-добре  два пъти на ден, след събуждане и преди лягане. В момент, когато сте възможно най-спокойни. Посветете на молитвата си поне 10-15 минути.

Опитайте се да ги четете най-малко един месец. Прочетете, запомнете, почувствайте, пропускайте ги през себе си. Много е важно с какви емоции ги произнасяте, каква енергия влагате в тях. Съсредоточете се върху молитвата, забравете за съмненията и страховете си.

Ако желаете, можете да препишете молитвата със собствената си ръка. Повярвайте, промяната няма да ви накара да чакате.

Научни молитви на Джоузеф Мърфи за всички случаи

Молитва за богатство и успех в бизнеса

Аз Разбрах къде се намира вечният източник на всички богатства, който никога не се изчерпва.

Божествената сила ме насочва във всичките ми пътища и приемам всички нови идеи. Безкрайният интелект постоянно ми разкрива най-добрите начини да служа на моите ближни. Той ме води и ме кара да създавам продукти, които са благословия и нужни за човечеството.

Привличам най-добрите хора за своя бизнес.

Аз съм мощен магнит и привличам приказни богатства, като предоставям на хората продукти и система от услуги с най-високо качество. Непрекъснато съм настроен към висшия интелект и истинската същност на богатството. Най-Висшата Божествена сила винаги ръководи моите планове и цели и всичките ми постижения се основават на истината, че Бог ме води и ръководи във всичките ми начинания.

През цялото време вътрешно и външно пребивавам в умиротворено състояние. Имам огромен успех. Аз съм едно с Бога, а Бог винаги преуспява. Аз също винаги преуспявам. Сега също преуспявам.

Бързо разбирам същността на всички детайли на моя бизнес.

Излъчвам любов и доброжелателност към всички хора около мен и всички служители. Изпълвам ума и сърцето си с Божествена любов, сила и енергия. Всички тези, които са свързани с мен, са духовни звена на моя растеж, благополучие и просперитет.

Правя всичко за Божията слава. Ставам богат човек!

Следва.

transurfing-real

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

3 кодиращи фрази, които програмират реалността така, както желаем!

 Във всеки човек има мощен източник на енергия, способен да изцелява тялото и душата. Историята познава примери, когато хората, които се посвещават на молитви, медитации и други духовни практики, опровергават…

© 2018 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post