пт. апр. 26th, 2024

Хороскоп за 27 ноември: Опасен ден за Овен, Близнаци и Телец, спокоен за Раци и Риби

27

 Овен (21.03 – 20.04)

Овенът трябва да отчете нюансите на ситуацията. Основна роля ще играят не  външните обстоятелства, а скритите тенденции. За да се ориентирате в ситуацията, ще трябва да вземете предвид общата атмосфера или да уловите настроението на отделните хора.

Важно е да бъдете в състояние да пазите лични и търговски тайни. Неподходящ ден за  преговори, запознанства, но подходящ за защита на интересите ви. Добре е да показвате симпатия и съчувствие с  мълчание. Не се увличайте във въпроси и не натрапвайте вашите услуги: другите ще бъдат благодарни за вашата деликатност.

Телец (21.04 – 21.05)

Днес Телецът   лесно ще  поддържа баланс в отношенията. С партньора  надеждно ви свързва взаимно чувство, изгода, сходство на вкусовете, надежда за общо бъдеще. Също така, мотив може да са  благодарност, кредитен ангажимент. Ако нещо ви  тревожи  –  договор или поведението на някой друг,  по-добре е  веднага да  направите оценка и да изкажете конкретни претенции.

В същото време не се задоволявайте с догадки, не  вярвайте на  думи  и не се утешавайте с  фантазии: възможно е нещо да се крие от вас и е време да започнете да проверявате фактите.

Близнаци (22 май – 21 юни)

В двусмислените ситуации на този ден, Близнаците ще трябва да се придържат към гъвкава тактика. Звездите предупреждават, че несигурността може да се проточи и съветват да не насилвате нещата  изкуствено. Препоръчително е да отделите време за обмисляне на  важна стъпка, интересно предложение. Заслужава си да отложите  момента за встъпване в длъжност, поемане на ангажименти. При преговорите по-сигурна е уклончивата позиция.  Не бързайте с изпълнението на поръчки: възможно е в близко бъдеще те да бъдат анулирани или преразгледани.

Рак (22.06 – 23.07)

За Рак атмосферата на този ден е благоприятна, тъй като им  позволява да открият тиха ниша във всяка ситуация. Най-доброто решение ще бъде подсказано от интуицията. Денят е склонен към  идеализъм, пренебрегване на суровата реалност, подхранване на вярата и надеждата.

Може да се сдобиете с морална подкрепа от далечни приятели, представители на закона или висши сили, но си струва да знаете, че не всичко е под тяхната власт. Късметът може да бъде придружен от изкушение:  да нарушите част от правилата, да  избегнете наказание, скучна работа, изпълнение на задълженията.

Лъв (24.07 – 23.08)

Лъвовете , според съвета на звездите, не трябва да  разчитат на чужда дума, дори и на собствените си изчисления. В хода на събитията днес се намесват с лекота неотчетени детайли, които променят картината. Важно е да запазите инстинкта си за самосъхранение, да се грижите за своите интереси.

Не афиширайте личния си живот, навици и симпатии. Ако животът ви е научил много, можете да заложите на усета си. По-добре е за неопитните Лъвове да не се доверяват на чувствата си. Възможно е да има несигурност по отношение на банковите депозити, издръжки, наследство.

Дева   (24.08 – 23.09)

Днес звездите не съветват Девата да поема инициативи. В същото време, си струва си да имате няколко опции за поведение, ако от  някой друг, например, сте поканени на диалог. Желателно е да подбирате изразите си по-внимателно: може да бъдете уловени по  една дума, и по някакъв начин можете да бъдете осъдени.

Поведението на непознати хора и тези, които са предизвикали у вас  подозрения, е полезно да се анализира: възможно е политиката на някой друг да има „двойно дъно“.

Везни (24.09 – 23.10)

Везните на трябва да  пренебрегват лечебните процедури, особено приятните. Ако състоянието на здравето ви не вдъхва подозрения, най-добре е да не се отказвате от превантивни мерки: небрежността ви  може да доведе до отслабване на организма, повишаване на неговата чувствителност към хипотермия, инфекциозни и вирусни атаки, отравяния.

Плановете за деня могат да включват посещение на лекар, закупуване на лекарства. Не е изключен интерес към нетрадиционната медицина. Има нарастваща вероятност от бюрократично объркване, недоразумения с документи.

Скорпион (24.10 – 22.11)

Днес Скорпионите лесно задържат вниманието си в няколко посоки едновременно. Скорпионите,които вече са  освободени от тревоги, могат да посветят този ден на любов и творчество.

Въпреки естествената си склонност към интриги, в някои ситуации рискувате да загубите своята бдителност и да издрънкате нещо неподходящо. Звездите ви съветват да не публикувате източниците си на доходи, планове за подаръци и отдих, за да не предизвикате излишни подозрения.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Духовната хармония, от която сега се нуждаят Стрелците, се постига чрез емоционално приспособяване към обстоятелствата и баланс на финансовите интереси. Особено важно еда се заложи на  съгласието в семейството и любовните отношения.

Не е изключено, че в името на идилията в близкия кръг да  пожертвате принцип и да  постигнете компромис. Не е изключено желанието ви да се усамотите. Не е най-добрият ден за ново начало, за официални преговори.

Козирог (22.12 – 20.01)

Звездите съветват днес Козирог да бъде по-внимателен в общуването. Вероятността за дезинформация, слухове и клюки се увеличава, а дори и официалната информация се нуждае от потвърждение.

Също така, сега не е нужно да бързате да изразявате собствените си идеи и планове, по-добре е да отделите време за да ги разгледате внимателно. В личните отношения трябва да избягвате ирония.  Възможно е да има недоразумения по пътя, комуникационни проблеми. Нежелан е престоят ви на студено и влажно.

Водолей (21.01 – 19.02)

Днес за Водолей е малко вероятно да може да промени хода на събитията. Можете обаче да се възползвате от съществуващата ситуация, например за  да попълните сметката си, да си купите красива вещ,  да се нахраните разкошно, да се възползвате от служебната си  позиция или от съчувствието на някой.

Вероятно е да се увеличат  противоречията между чувствата и логиката. Необходимо е да  се проверява и анализира всичко, което се отнася до  любовните взаимоотношения и до финансовите въпроси. Съществуват съмнения относно качеството или осъществимостта на някои инвестиции и покупки.

Риби (20 февруари – 20 март)

На  вълната  от успехи  и вдъхновения, Рибите са склонни да се наслаждават на удоволствия и да не мислят за скучни неща. Ще са успешни покупките и срещите, а за  част от Рибите  идеално ще е уединението. В същото време могат да се увеличат съмненията и подозренията.

Звездите ви  съветват да гледате страховете си в очите и да ги анализирате: това е най-добрият начин да се предотвратят неприятностите. Не е добре да правите планове, да участвате в преговори и интервюта, да изразявате мнението си на среща, да изпращате важни писма.

Най-краткият хороскоп

Овен Мисли- много Говори – малко Действа – правилно Телец Мисли – за много неща Говори- убедително Действа – както се случи Близнаци Мисли- за себе си Говори – каквото…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post