пт. апр. 26th, 2024

Ето кога животът ви ще се подобри през 2018 г. според вашия зодиакален знак!

f607b5757029a46379900bdcc7b3bd0d41d9548d

Овен (21 март – 19 април)

Слънцето ще навлезе във вашия знак в края на март, което означава, че е време да започнете активни действия.

Ако се чувствали, че през последните една- две  години сте се  борили с вятърни мелници, през 2018 година всичко ще се промени. Слънцето ще навлезе във вашия знак през пролетта и ще Ви осигури яснота, мотивация и стимули.

Телец (20 април – 21 май)

Венера ще навлезе в Дева през юли и вашите отношения ще се подобрят.

В началото на лятото вашите отношения ще се къпят в любов и хармония. Ще ви бъде дадена възможност да докажете чувствата си на партньора, а и партньорът ще може да ви отвърне със същото. Това е времето, в което ще  съживите старата си страст и благодарността за силна, любяща връзка.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Слънцето ще бъде във вашия знак от май до юни, подгответе се да организира ново бизнес начинание.

В края на пролетта – началото на лятото,  ще бъдете на върха на своята активност и всички ваши естествени таланти ще заблестят още по-ярко. Способността ви да си сътрудничите, да популяризирате и да общувате с хората,  ще послужи като стимул за реализирането на професионалната ви идея, за която винаги сте мечтали.

12
В началото на септември ще настъпи новата Луна, която ще засегне всичките   планети в женските знаци, и тогава интуицията ви ще стане по-остра.

През последните няколко години загубихте връзка с вашия вътрешен компас. Често се замисляте за правилността на действията си, загрижени сте се дали не сте направили грешка и дали не сте се отклонили от своя път. До есента на следващата година  отново ще се свържете с вътрешния си Аз, чрез който ще получите подробно ръководство за действие.

223

Марс и Юпитер ще се обединят през януари и ще ви дадат голяма  доза късмет.

Това ще бъде важна година за вас, с огромен брой промени. Това обещава обединението на Марс, планетата на „енергията, действият и желанията“,  с  Юпитер, планетата на благословията, късмета и успеха. Ще забележите как животът ви се променя бързо по това време, но не спирайте да работите през цялата година.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Марс и Сатурн ще се обединят в знака ви през април и вие отново ще станете  концентрирани.

Когато повелителят  на задачите посещава и без това  вашия сериозен и практичен знак, е време да решите какви промени трябва да се случат в живота ви. Прегърнали сте  мечтите си, което не е характерно за вашите принципи. Простете си за това и приемете, че  е било част от жизнения ви път.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Слънцето ще посети знака ви в средата на януари и това ще бъде откровение за вас.

През новата година трябва да  си поставите нови цели и да се устремите към нещо по-голямо. Януари ще бъде идеалното време за това, защото се подготвяте за рождения си ден и ще си поставите нови цели за следващата година. Освен това през този период е целесъобразно да се съсредоточите върху инвестициите и технологиите.

Риби (19 февруари – 20 март)

В края на август пълната Луна ще се окаже във вашия знак, което  ще ви подари период на пълно блаженство.

До края на лятото ще се окажете на върха в  романтичната и творческата сфера, ще определите визията си за бъдещето и ще се успокоите. Рибите ги очаква красиво пълнолуние, от чието предимства трябва да се възползвате пълноценно. Започнете нов проект, подновете старите. Замислете се за  нова любов. Това е вашето време.

9 признака, че се намирате под влиянието на негативна енергия!

Когато сте заобиколени от положителна енергия, тялото ви действа по подходящ и ефективен начин, а негативната  енергия има отрицателно въздействие върху хората. Можете да станете жертва на тези негативни последици,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post