пт. апр. 26th, 2024

Ангел като Везни или демон като Скорпион? Вижте какъв сте според вашия зодиакален знак!

1517999895n8k4g-520x351

1. Везни

Повечето астролози определят Везни за най-чистия  от всички знаци на зодиака. Те са верни и изящни, а също така не губят контрол над себе си в каквато и да е ситуация, дори и под влиянието на негативни емоции. Везни виждат красотата във всички неща и се придържат към мнението, че животът е твърде кратък, за да се притесняват за дребни неща. Ако се срещате  с представител на тази зодия, можете да се считате за щастливец, защото те ще внесат баланс в живота ви и винаги ще се грижат за това да се чувствате комфортно. Не е ли ангел Везни?

2. Телец

Ако искате да намерите истински приятел, тогава трябва да обърнете внимание на Телците. Хората, родени под този знак имат чисто сърце и не е в техните традиции да вредят на другите. Те просто харесват усмивките по лицата на другите хора. Това им позволява да се чувстват добре – когато всеки около тях е щастлив. Такава атмосфера им дава надежда, че този свят не е толкова лош, както считат мнозина!

3. Риби

Рибите винаги живеят в свой въображаем свят. Те са изключително щедри, обичат да подкрепят близките си и да се грижат за тях. Когато други хора не им отговарят с взаимност са склонни да страдат много заради това. Но в крайна сметка те все пак стигат до извода, че животът е достатъчно красив, за да не се обръща внимание на такива неща. Рибите знаят как да прощават, но никога няма да забравят вредата, която им е причинена!

 ангел
6. Близнаци

Този знак може понякога да е добър, а  понякога лош. Такива хора са като ангели, които се борят с вътрешния си дявол. Понякога Близнаците ще искат да вземат главата ви, а  понякога ще се държат като светци. Това, което всички харесват у този знак, е тяхната положителна енергия и заразна усмивка. В края на краищата, кой може да им се противопостави, когато  гледат с очи на малко  кученце?

7. Лъв

Лъвовете са щедри, приятелски настроени, благосклонни и спокойни. Но всичко това може да изчезне, ако ги нараните. Те знаят как да се защитят, така че ако им причините някаква вреда, можете да се подготвите за впечатляващо отмъщение. Ако бяхме на вашето място, то тогава щяхме да бягаме!

8. Рак

Този знак е относително спокоен, но има едно „но“! Ако им направите нещо лошо, те веднага ще се превърнат в звяр, заради което ще почувствате какво е истински ад. Имат възходи и падения, но това, което най-много мразят, са лъжите. Ако Ракът ви  хване в лъжа, по-добре да е започнете да се молите на Бога, защото в гнева си нямат лимит!

9. Дева

Девата това е човек, който повече от всички знаци разполага със себе си. Но ако някой бъде толкова луд, че  да събуди лошата им страна, той ще съжалява за това до  последно! Не позволявайте измамната външност да ви заблуди и никога  не съдете за Дева повърхностно. Нищо не е толкова просто, колкото изглежда!

10. Овен

Този знак е душата на всяка компания и всичко, което е придружено от реки с алкохол. Независимо от това дали говорим за измама, клюки или предателство, те могат да направят това без да мигнат, което е характерно за истински  професионалисти. И тогава се чудят защо никога не попадат в рая!

11. Козирог

Този знак на зодиака не предизвиква проблеми – самите те са проблем. Козирозите просто не искат да вършат добри дела, защото е по-интересно да се занимават с лоши. Както се казва: „Добри момичета отиват на небето, а  лошите момичета – където си искат!“ Това е тяхното мото  в живота!

12. Скорпион

Този знак гори, сякаш току-що е излязъл от ада. Добрите дела, разбира се, не са техен прерогатив, защото те искат да задоволят желанията си на всяка цена. Тяхното сексуално влечение  е чудовищно силно! За което и порнозвездите им завиждат! Всеки път, когато се срещате със Скорпион, бъдете подготвени за взрив  от големи емоции и наистина спиращи дъха удоволствия. Знаете какво точно имаме предвид, нали?

Още по темата:

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post