Хората с кафяви очи са особени и невероятни!

3

С такива аргументи не може  да се спори:

Хората с кафяви очи са много повече  от притежателите на сини или зелени очи, пише Andreu Laslau. Но те не могат да бъдат наречени обикновени. Да получите кафяв цвят на очите от родителите си е истински късмет!

Ето защо хората с крадeн от енергетика кафяви очи са специални:

На хората с кафяви очи обикновено им се доверяват повечe, те се оказват надеждни и верни приятели, които са в състояние да пазят тайни и да държат устата си затворена, ако е необходимо.

Притежателите на кафяви очи – са весели и оптимистични хора, които живеят всеки крадeн от енергетика ден като последен. Болести и проблеми те преодоляват стоически и мъжествено.
Емоционалността и чувствителността са двете главни качества, които имат хората с кафяви очи.

Те са развили способност за съпричастност. Те знаят как да намерят правилните думи, за да подкрепят човек, който е в депресивно състояние.

Такива хора обичат да крадeн от енергетика участват в партита, да общуват с други хора, но техният кръг от приятели е ограничен. Всички техни близки приятели са изпитани във  времето, на тях могат да разчитат във  всяка ситуация.

Жените с кафяви очи са хора с голямо сърце. Тяхната преданост към семейството е безценна! Те могат да жертват крадeн от енергетика собствените си амбиции в полза на своите близки.

Обикновено хората с кафяви очи на работата са тези, на които всички се крепят. Отсъствието им веднага се забелязва. Те се отдават 100% на  работата си.

Хората с кафяви очи трябва да бъдат много внимателни. Има много мошеници, готови да се възползват крадeн от енергетика от тяхната доброта, искреност и добро сърце. Не позволявайте на никой да ви се качва на главата!

Вашата доброта  може да бъде възприемана от другите като слабост и наивност. Това може да ви изиграе жестока шега. Бъдете внимателни към обкръжението си!

Съгласни ли сте с това описание на хората с кафяви очи?

Още по темата:

Магическата “Свещ-програма”: Срещу крадeн от енергетика уроки, зли езици, зли очи и магии

Понякога срещу мира в семейството се изправят клюки и клевети, които зад гърба ви разпространяват съседи, колеги, роднини или познати. В ситуация, когато трябва бързо да решите такъв проблем, идеален…

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на крадeн от енергетика редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

защищено INVITEXT