пт. апр. 26th, 2024

Най-благоприятните дни през ноември 2019 г.: На 10 ноември няма нищо невъзможно!

Много е полезно да знаете в кои дни звездите, Луната и планетите ще бъдат в пълна хармония, за да планирате важни неща в   тези дни.

Ноември обещава да бъде сложен месец, но доста продуктивен. В благоприятните дни с мотивацията всичко трябва да бъде наред, докато в другите дни се опитайте да използвате ежедневни упражнения за повишаване на настроението и самочувствието.

5 ноември – ден за работа и пазаруване

Луната във Водолей ще бъде отговорна за предаването на положителна енергия. Тази комбинация влияе положително върху интелектуалното представяне на хората, върху тяхната активност. В този ден е добре да влагате във всяка работа, особено ако е свързана с числа, дълбок размисъл.

Квадратурата на Луната и Меркурий ще направи деня идеален за пазаруване. Този аспект  много добре се съчетава със стихията на Въздуха,   източник на който е Водолей. Не се страхувайте да правите скъпи придобивки на 5-ти. Главното е да помислите предварително за тях, за да не харчите пари за емоции.

10 ноември е денят, в който няма нищо невъзможно

Луната в Овен в последните етапи на растеж е много благоприятна комбинация. На този ден можете да започнете нов бизнес и да завършите стар. На 10-и няма нищо невъзможно, защото стихията на Огъня ще ни кара да продължаваме напред и да не чувстваме прегради.

Самоувереността на хората ще се засили, съмненията и страховете ще останат на втори план. Астролозите съветват в този ден да не безделничите. Необходимо е да се насочат всичките   сили към решаване на проблеми.

16 ноември е ден за почивка и смяна на обстановката

Тази събота ще бъде идеална за почивка, домакински дела и общуване със семейството. Луната в Рак ще ви помогне да се наслаждавате на живота. В този ден ще можете да се отпуснете така, както ви се иска, да изчистите ума си от негативни програми.

Можете да отидете да пазарувате, за да обновите гардероба си, да посетите салон за красота и да смените малко външния си вид. Заниманията на открито също ще бъдат прекрасна инвестиция на енергия, време и пари. Можете да отидете в друг град, да посетите близки роднини, стари приятели.

24, 25 ноември – дни на творчество и активност

Луната в Скорпион добре влияе на производителността на хората. Секстилът на Луната с Юпитер на 24-ти,  и с Плутон на 25-ти ще се съчетават добре с такава фаза и позиция спрямо звездите.

Астролозите отбелязват, че за много от нас ще се появят нови възможности. Ще бъде по-лесно да започнете нов бизнес, да заобиколите неприятностите и да се адаптирате към новите условия. Най-голям късмет ще имат представителите на творческите професии, както и тези, които често са принудени да вземат важни решения в стресови ситуации.

28 ноември – ден на обобщаване

В такива дни можете да видите живота си отстрани. Луната в Стрелец и в съединение с Юпитер ще ви помогне да си поставите нови цели, да разберете кои са били основните ви грешки през ноември и как да ги поправите.

В този ден умовете на хората ще станат по-ясни, неприятните мисли ще изчезнат. Те ще бъдат заменени от по- позитивни емоции, които ще ви позволят да начертаете начини за постигане на целите си. Също така, 28-ми е чудесен ден за разрешаване на конфликти.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post