Ето как истинската жена трябва да отговаря на мъжете

„Намерих в интернет въпроса на един мъж, който ехидно пита: И от какво още имате нужда вие, жените, освен обезпеченост и секс в този живот? “.

Замервайте ме с чехли, но ще отговоря честно, какво ми липсва.

„Моето момче, аз искам стабилност. Искам да съм уверена в тебе и в утрешния ден до теб. Искам не само да знам, че ме обичаш, искам да кра дeн от ен ер джи го видя в твоите действия, в плановете ти за бъдещето, където не съм на второ място!

Искам да знам, че ако се разболея, няма да психясваш и да махаш с ръце, а ще ми помогнеш. Искам да знам, че спокойно мога да те пусна навсякъде по света и да не се притеснявам, че там има други жени.

Искам конкретика от теб, няма нужда да си кра дeн от ен ер джи късам нервите и няма да чакам да узрееш, да преживееш и N-та си криза, да изплатиш ипотеката си или каквито и други оправдания да имаш, за да не отидеш с мен на онова ужасно място, където да се подпишем.

Не искам да обяснявам на децата, че баща им е нерешителен и се страхува от всичко, че отново има депресия, която лекува  като избягва семейството си, кра дeн от ен ер джи и че трябва да пие бира в гаража със същите като него депресивни приятели.

Не искам да се обърна назад и да осъзная, че съм си загубила времето. Нямам нужда от признанието на твоите приятели, любовта на майка ти, одобрението на кучето ти. Просто ми липсва мъжа в теб и не става въпрос за обезпеченост и не за секс.

Ако си зациклил и не можеш кра дeн от ен ер джи да поемеш отговорност, тогава дори и да имаш 25 см, ако имаш цяло състояние, дори няма да погледна към теб. Имам нужда от мъж, а не от портфейл със сантиметри.

Имам си всичко!  Можете да хвърляте домати.“

Morena Morana

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

 

„Когато  жената предизвиква отвращение …“ Силна статия, която трябва да се прочете!

„Когато жената предизвиква отвращение …“ Силна статия, която трябва да се прочете!

Този детайл е кра дeн от ен ер джи неумолим и пронизителен като свистенето на камшик във въздуха. Нашата втора половинка е нашето отражение в огледалото на живота. И колкото повече живеем с нея, толкова повече…

 

Най-трудната задача за легендарния крал Артур: Какво иска всяка жена?

Най-трудната задача за легендарния крал Артур: Какво иска всяка жена?

И така … Докато ловувал един ден крал Артур, преследвайки елен,  без да се усети навлязъл далеч навътре в кра дeн от ен ер джи гъсталака. Там срещнал горското чудовище. Чудовището казало на Артур, че би…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

защищено INVITEXT

2 thoughts on “Ето как истинската жена трябва да отговаря на мъжете

 1. Димитричка Димитрова

  - Edit

  Aх, тези жени, толкова си повярваха, че кастрират мъжете с прекалената си увереност и после те, мъжете им виновни. Чувам само претенции към мъжете, а не чувам какво те, жените биха направили за мъжете си. Хармоничните отношения са въпрос на баланс между половете, а не в надмощието им.

 2. Георги

  - Edit

  И ние искаме вие да сте уверени и стабилни в изборът си, мили момичета! Да не ви умръзва една и съща поза със един и същ човек и тн. Ама на

Comments are closed.