пт. апр. 26th, 2024

„Призракът на принцеса Даяна“ или предвестник на смъртта на монархията ? -инцидент при коронацията на Чарлз III

Мистериозен инцидент се случи по време на коронацията на Чарлз III, който предизвика фурор в социалните мрежи.

По време на тържествената церемония, в кадър се появи тъмна фигура с качулка с предмет, наподобяващ жезъл в ръцете. Събитието нямаше как да остане незабелязано и един от потребителите на Twitter, под псевдонима Realjoegreeeen, публикува запис, който за няколко минути стана вирусен.

Социалните медии са залети от коментари на потребители, които се опитват да обяснят какво се е случило. Някои нарекоха фигурата „смъртта с косата“, други твърдяха, че това е „призракът на принцеса Даяна“. Официален коментар за случилото се обаче няма.

Кралският двор не коментира ситуацията, а Daily Mail отбеляза липсата на официално обяснение за инцидента. Много потребители на мрежата започнаха да вдигат паника и страх за бъдещето на монархията, обяснявайки инцидента със специален знак, предвещаващ смъртта на британската държава.

Коронацията на Чарлз III, който наследи майка си, кралица Елизабет II, премина в напрегната атмосфера, въпреки че нямаше други инциденти. Имало ли е инциденти, свързани с коронацията, премълчавани от официални лица? Може би това ще бъде обект на по-нататъшно разследване от журналисти и общественост.

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post