пн. апр. 29th, 2024

Каменно сърце: Трите най-студени и бездушни зодиакални знаци

Има хора, които след разговор с тях ни се струва, че сякаш изобщо нямат душа. Те са много пресметливи и студени. Ще ви разкажем повече за тях.

Деви

Ако трябва да определим кои зодиакални знаци са най-студените, Девите в този списък ще са първи. Те никога не показват емоциите си и не щадят другите. Като че ли вместо сърце имат късче лед. Не всичко обаче е толкова страшно, колкото изглежда. Девите могат и да обичат, и да съчувстват, но много рядко.

Най-добре им се получава да вървят неотменно към постигане на целите си. Те ще минат по главите на другите, но ще успеят. Много рядко човек може да спечели доверието на Дева. Това може да бъде само много близък човек. Но ако този човек не отговаря на очакванията на Девата, той не може да се надява на милост. Девата ще започне да разработва план за отмъщение.

Скорпиони

Представителите на този зодиакален знак са много емоционални и избухливи. Основните им достойнства са остър ум и отличен самоконтрол. Тези хора имат нестандартно мислене и отлична интуиция. Заедно с това обаче те са много отмъстителни. Затова стават страшни противници за враговете си. Те изчисляват всичко до най-малките детайли и много обичат да извършват многоходови манипулации.

Тези хора никога няма да позволят плячката да се изплъзне от ръцете им. Скорпионите са много жестоки, не знаят какво са прошка и състрадание. Те обаче често се опитват да действат така, както им подсказват честта и съвестта. Разбира се, има хора, които са обидени на целия свят и отмъщават на всеки, който попадне в техните „горещи“ ръце. Което не зависи от това кой е като знак на зодиака.

Козирози

Тези хора се опитват да обмислят внимателно всички свои действия. Ако Козирогът ще отмъщава на някого, то  ще е така, че нарушителят да го помни дълго. Този знак не държи зло в себе си. Тези хора са много благоразумни, така че отмъщението им е болезнено, но не трае дълго. Те няма да преследват обидилите ги с години. Положителна черта на Козирозите, както и на Девите е, че те винаги внимателно обмислят и планират всичко.

Те не витаят в облаците,  а гледат реално на живота. У представителите на този зодиакален знак се смесват различни черти – доброта, импулсивност, упоритост и някакъв вид фатализъм. Те също така са много рационални. Те винаги поставят своите цели на първо място, а след това мислят за другите. За Козирозите често се казва, че са твърде равнодушни и никога не показват истинските си емоции.

Представителите на тази зодия се опитват да не се привързват към други хора.

Източник nicstyle

 

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Съдбоносната звезда на август: Кои знаци на зодиака ще попаднат в обятията на късмета и съдбата този месец?

Звездите са подготвили нови предизвикателства и препятствия за всеки от нас, но Вселената е справедлива и заедно с проблемите ще получим от нея подаръци и шансове да постигнем успех. Фортуна…

Пратениците на Вселената: Знаците на зодиака, които имат дарбата да променят съдбата!

Те имат специални отношения с Вселената като през целия си живот усещат и изпълняват своето висше предназначение. Те живеят с постоянното усещане, че са родени за нещо по-голямо. Някаква неуловима…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post