пн. апр. 29th, 2024

Никой не обича силните – те винаги са неудобни

Силните няма да срещнете по чужди пътища, те не търгуват с щастие, не молят за любов – но ако Бог им изпрати това чувство, те ще го приемат като голям дар и никога няма да предадат този, когото обичат.“

Да си силен не е лесно. Да си сред силните е награда, просто трябва да гледате надълбоко …

Никой не обича силните – те са неудобни. Те не могат да бъдат контролирани.

Те се вслушват в себе си, знаят какво заслужават и не са готови да се откажат от него.

Вътре в себе си те имат котви, с които здраво се държат за желанието да живеят без мръсотия и да бъдат щастливи въпреки всичко.

Те имат здрави корени вътре в себе си, които не могат да бъдат извадени или унищожени. Тъй като е невъзможно да се унищожат техните железни принципи, самочувствие, морал и вяра в себе си.

Силните са способни да издържат всяка истина, на ударите на Съдбата, на изтезанията чрез предателство и на бурята на собствените си емоции.

Те не се страхуват от болката, тъй като са преживели войната в собствените си сърца и са преминали през личния ад, те са се научили да превръщат раните в мъдрост и да се радват на живота, запазвайки красотата и нежността в сърцата си.

Силните не се мотаят по пътищата на други хора, не търгуват с щастие, не молят за любов – но ако Бог им изпрати това чувство, те ще го приемат като голям дар и никога няма да предадат този, когото обичат.

Те живеят честно, действат според съвестта си, не парадират с историята си, не учат другите да живеят, а предпочитат да се задълбочават и развиват.

Те носят своя кръст, а не го прехвърлят на раменете на други хора, носят отговорност за това, което са казали и направили, и се обвиняват само за паданията, като се учат от грешките си – силните са склонни да правят правилни заключения вместо празни съжаления.

Те са придирчиви във всичко – не могат да бъдат наведени, да им се натрапват действия против тяхната воля и воля. Никога, при никакви обстоятелства.

Те също та знаят и как да си тръгнат. Силните знаят как да си тръгнат веднъж завинаги. Не изпитвайте чувствата, характера и търпението им за сила – ще се опарите.

Автор: Лия ​​Ръс

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post