нд. апр. 28th, 2024

Най-могъщата техника за изпълнение на желанията

Нашето подсъзнание притежава непреодолима сила

С негова помощ можете да задействате процеса на изпълнение на желанията. Как можем да постигнем това? Практиката за изпълнение на желанията, наречена „Кръг на силата„, ще ви даде това, от което имате нужда.

Помните ли приказката за Магьосникът от Изумрудения град? Магьосникът Гудуин даде на героите качествата, за които са мечтали: доброта, интелигентност, смелост. Но всъщност всичко това вече беше в тях. С помощта на техниката „Кръг на силата“ можете да станете магьосник за себе си. Дайте си това, което ви липсва. Това не е чудо, а фина психологическа работа. В тази статия ще разгледаме всички подробности за техниката, за да можете да я приложите сами.

Практика, която помага на желанията да се сбъднат

Като начало трябва да решите какво качество на характера или състояние ви липсва в момента. Например увереност, вътрешна сила, енергия, любов, приемане, спокойствие, общителност, креативност. Не бързайте, дайте си време.

Представете си, че вече сте получили това, което искате и се вслушайте в емоциите и усещанията в тялото. Ако усещате топлина, енергия, позитив и вътрешна хармония, значи правилно сте идентифицирали какво ви липсва сега.

Задължително условие за самостоятелна практика: трябва да сте сами на място, където се чувствате спокойни и сигурни, където никой няма да ви безпокои около 20 минути.

Първи стъпки с практиката на Кръга на силата

Разгледайте стаята, където се намирате. Представете си къде може да се намира кръгът на вашата сила тук. Размерът на кръга трябва да бъде такъв, че да можете да стоите в него. Можете да станете и да се разхождате, вслушвайки се в усещанията си. Това ще ви помогне да постигнете желаното състояние на съсредоточаване.

Когато сте намерили подходящото място за кръга, използвайте въображението си. Представете си своя кръг на сила във всичките му детайли: цвят, граници, температура, какъв материал, какъв аромат има, тактилни усещания, звуци. Всичко това трябва да е приятно.

Издишайте, представете си, че вече имате желаното качество. Кажете на глас колко пъти трябва да го направите по-силно, 5,10,20, не се ограничавайте. След това отидете в кръга.

Застанете в кръга, вслушвайки се в промените вътре.

Кажете на глас „Аз съм в кръга на моята сила. Цялото ми тяло се изпълва (с желаното качество). Усещам го с всяка клетка, наситен съм с него. Този ресурс е неизчерпаем. Колкото повече поемам в себе си, толкова повече от него ще остане. Ще усетя, когато се напълня достатъчно. Сега си позволявам да приема (желаното качество).“

Излезте от кръга, когато почувствате, че сте получили достатъчно от желаното качество. Поемете дълбоко въздух и издишайте, оценете чувствата и емоциите си.

Огледайте кръга, как се промени?

Можете да вземете кръга със себе си. Протегнете ръка буквално, вземете кръга на вашата сила и го поставете върху тялото си.

Кажете на глас „Кръгът ще ми помага точно 21 дни, когато имам нужда (от желаното качество). След 21 дни (желаното качество) ще стане навик и ще стане част от мен. Винаги ще бъде в мен, мога да се справя сам. Давам си разрешение да приема промяната. Тя вече е започнала и ще продължи да расте.“

Искрено благодарете на себе си, на тялото си, на подсъзнанието си за свършената работа. И започнете да прилагате полученото качество. Ще бъдете приятно изненадани от настъпилите промени.

Когато за първи път започнете да овладявате тази практика, отделете време. Вървете постепенно – едно желано качество на всеки 21 дни. След като овладеете създаването на кръгове на вашата сила, ще можете да повтаряте по-често.

Тази практика има няколко предимства наведнъж: актуализирате силните си страни, опознавате себе си по-добре, напомпвате креативността си, фино и безопасно трансформирате мисленето си.

Econet

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post