пн. апр. 29th, 2024

Главен хороскоп за всички знаци за 2023 г. – Воден заек

Годината на Черния воден заек започва само след три седмици

Астролозите вече  разказаха, какво е подготвил  за всеки от знаците Водният заек, какви подаръци ще донесе и на кого обещава късмет

Кратък хороскоп за 2023 г., общ

Според Rsute този период ще бъде справедлив и благополучен за много области на живота. Много конфликти ще завършат мирно. Животът на много хора ще започне да се подобрява. Всеки ще получи това, което наистина заслужава. Представителите на някои знаци ги очакват щастие и просперитет.

За всеки приоритет ще бъде неговият „Аз“, индивидуални качества и статус. Надделява желанието да постигнете повече и да стъпите здраво на краката си.

Време на промяна, отговорност и активност, това ни очаква през 2023 г. Ще трябва да излезете от зоната си на комфорт, да помислите за близките си и да се заемете с нещо коренно ново.

Хороскопът за 2023 година предсказва, че състоянието на спокойствие ще присъства през цялото време, което няма да пречи на изпълнението на плановете или основната работа. Не е препоръчително да оставяте нещата наполовина, но ако това се случи, няма да е трагично.

Финансовите успехи са очевидни, дори и без големи инвестиции. Развлекателните дейности, срещите с приятели ще бъдат успешни.

Кой ще има късмет през 2023 г.

Късметът няма да е за всеки. 2023 г. ще бъде особено благоприятна за представителите на някои знаци от източния календар.

Късмет ги чака:

Бивол (вол). За него годината ще е ползотворна и успешна. Можете да търсите вашето призвание, да отворите нов бизнес, да печелите и да трупате капитал.

Тигър. Животът му тече спокойно и премерено. Тигрите се радват на спокойствие, пътуват и се държат миролюбиво, за хищник, разбира се.

Заек. Това е неговата година, без уговорки. Всичко върви добре, можете да закупите недвижим имот, да се преместите, да се ожените, да имате деца или смело да вървите нагоре по кариерната стълбица.

Дракон. Това е период, в който можете да блеснете с красота и таланти. Драконите ще могат да утолят жаждата си за слава, а разходката им из социалните събития ще направи фурор.

Змия. Тя гледа отстрани. Но все пак ще спечели. Можете успешно да приложите натрупания опит и знания във ваша полза.

Кон. Лесно скача през живота през цялата година. Всеки бизнес ще бъде успешен без много усилия.

Овца. Хората, родени под този знак на източния хороскоп, могат да се надяват на щедро покровителство. Годината е успешна в сферата на кариерата и развитието на таланти.

Куче. Може да успокои инстинктите за охрана, за да се наслади напълно на тихото семейно щастие. Годината е благоприятна за сключване на брак. Можете безопасно да вървите в живота си, като се съсредоточите върху приятни малки неща.

Не най-благоприятната година обещава да бъде за Плъха. За него е по-добре да не започва нови проекти, а да се съсредоточи върху поддържането на постигнатото. Друг знак, на когото Заекът не обещава нищо добро е

Петел. Важно е по всякакъв начин да избягвате спорове и конфликти. В противен случай резултатът може да бъде катастрофален.

Маймуната също трябва да сдържа желанието си да излезе на преден план или да клюкарства. Резултатът от невъздържаността може да бъде загуба на уважение.

За Глигана годината е по-скоро неутрална. Има нужда от почивка след разтърсване, по-добре е да отложите амбициозните си планове.

Фото: pixabay.com

 

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post