вт. апр. 30th, 2024

ТОП-5 на Най-неверните знаци на зодиака: 5. Везни…

maxresdefault

Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават пленници на своите желания. Да  запазят верността си им пречи такъв фактор като датата на раждане, която е отговорна за характера и особеностите на поведението.

Принадлежността на човек към определено съзвездие е отговорна   даже и за  неговия личен живот. Всеки знак на Зодиак има свое мнение за вярност и предателство. Хороскопът за съвместимост ще ви помогне не само да изберете най-подходящия партньор за цял живот, но и завинаги да плените сърцето му. Хората, очаровани един от друг, няма да си изневеряват, освен, разбира се, най-неверните знаци на зодиака.

Пето място

На пето място са  Везни, които толкова силно се нуждаят от хармония, че всякакви пукнатини и разочарования във връзката могат да ги принудят да търсят щастието си другаде. По хороскоп това е един от най-обидчивите и егоистични знаци, които не могат да търоят, когато вниманието на партньора не им принадлежи само на тях. Безполезно е да се чака примирие с тях. Вероятно Везни ще бъде първият, който ще напусне връзката, в която е възникнал хаос, вместо да се опита да поправи нещо.

изневяра
Второ място

На заслуженото второ място със сребърен медал са очарователните Близнаци. Те изобщо не са виновни, че природата ги е дарила с лекомисленост и неуловимост. Почти е невъзможно да срещнете Близнаци, който няма да търси  нещо по-добро за себе си. Но ако можете да дарите на Близнаци пълна свобода,  е малко вероятно той да премине линията на  флирта. Защото за тях няма нищо по-изкушаващо от най-забранения плод.

Първо място

Този знак на зодиака не се колебае да разбива сърца. Да, става въпрос за енергийните вампири, които се хранят със слабостта на другите хора – Скорпионите. Те са невероятно романтични и притежават някакъв мистичен магнетизъм, който привлича хората.

Скорпионите обичат интриги, скандали, сцени на ревност и, разбира се, животинска страст, за която с удоволствие ще разкажат на партньора си. Като правило, представителите на този Зодиак се влюбват веднъж и завинаги, но ако съдбата реши да раздели Скорпиона от любовта му, той започва систематично да  отмъщава. За голяма изненада те никога няма да ви простят  изневяра, но вие трябва.

Според астрологията има пет основни причини за изневерите. В една връзка, в която няма място за поводи за изневяра, винаги царуват любовта и хармонията. Предотвратявайте негативните събития преди да се появят, особено когато сте свързани с най-неверните знаци на зодиака.

Още по темата:

Това, което ви се струва, че е така – всъщност не ви се струва. Точно така е!

В  отношенията е много важно да се ориентирате дори не по формалните признаци на благополучие, а по собствените си усещания. Нашият мозък, безусловно, следи всичко, което се случва, и дори…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post