вт. апр. 30th, 2024

Хороскоп за седмицата до 17 юни: Чувствена седмица – възможна е любов от пръв поглед!

e7293a884824f2728eed7ccadc8ce72eТази седмица в небето се сформират три важни планетарни аспекта, единият от които е хармоничен. На 13 юни е максималната проява на секстила Меркурий-Уран. Тези планети имат сродна природа и са свързани предимно с интелектуалната дейност.

Хармоничната връзка между тези планети придава на интелекта особена творческа сила, изобретателност и прозорливост. Ускорява се  способността за учене, за възприемането на нова информация.

Под влияние на този аспект могат да се направят научни открития, да се намерят инженерни и технически решения. Общуването между хората придобива характер на любознателност, желание да се научи нещо ново.

15 юни Венера е в квадрат към Уран

Този аспект дава импулсивност на сетивата и може да доведе до бързи промени в любовта. Предишната любовна привързаност може да бъде заменена от нови ярки чувства. Възможна е любов от пръв поглед.

Напрегнатият характер на този аспект указва, че има  разточителство и непостоянство. Симпатията, възникнала под въздействието на този аспект, може скоро да пресъхне и да не остави никаква  следа в чувствата на човека.

Също така този аспект може да доведе до спонтанни покупки, пламенно желание да притежавате нещо. Но целесъобразността на  такива покупки може да остане под въпрос.

НА  16 юни Меркурий е в опозиция към Сатурн. Това е време за забавяне на контактите и комуникациите. Пътуването може да се осъществи с препятствия, аварии в транспорта  или попадане в задръствания.

Учебният процес е труден, усвояването на нова информация е трудно. В този аспект е особено трудно да запомнят думи при изучаването на чужд език. Интелектуалната активност значително се забавя.

astrohoroscop

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Хороскоп за 11 – 17 юни: Възможни са аварии, конфликти, скандали, протести, реформи, нарушения на всякакви правила и граници!

Позицията на планетите настройва за придобиване и запазване на стабилност и сигурност, за  укрепване на съществуващата ситуация.  През втората половина на седмицата са възможни внезапни, взривни ситуации, разрушителни събития, странни…

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post