Фрази, които ободряват не по-зле от чашка кафе

кафе

Накъдето и да вървите, вървете  с цялото си сърце.
~ Конфуций

Казват, че морето е безкрайно. От географска гледна точка това, разбира се, не е така. Ако обаче го погледнете за момент, всички съмнения изчезват веднага.

Безграничният хоризонт е толкова необятен, толкова далечен. Няма нищо по-хубаво от това, да прекарате един ден на море. Можете да се забавлявате и да плувате със семейство и приятели. А понякога просто ви се иска да се разходите сами, да усетите покоя под звуците на вълните. Морето дава възможност да се ободрите, да изчистите  мислите и душата.

Разходка по брега на морето е като седемте ободрителни фрази, които ободрявате не по-зле от чашка кафе:

Най-тежкото нещо в живота е синият кит, всичко останало са дреболии!
    Най-добрият учител в живота е опитът. Наистина – взима доста скъпо, но обяснява разбираемо.
    Когато вашият бизнес върви на зле – не вървете до него.
    Времето, изгубено с удоволствие, не се счита за загубено.
    Ако някой ви ругае, злобее по ваш адрес или ви обижда – задавете го с вашия позитивизъм.
    Благодаря на онези хора, които дойдоха в живота ми и го направиха красив. Благодаря също така и на онези хора, които излязоха от него, и го направиха още по-добър.
    Знаете, че щастието не може да се купи. Но можете да си купите яхта и да се опитате да доплувате по-близо до него.
IMG_0224
Когато се разхождате по брега на море и  гледате в далечината – не забравяйте, че трябва да вървите, защото има хора, които ще се зарадват, ако паднете.

Може да не ви се вярва, но другите ви харесват повече, когато грешите

Тези, които никога не допускат грешки, са ни много по-малко симпатични отколкото онези, които се провалят от време на време. Вашите грешки ви правят по- човечни и по- привлекателни в…

loading...

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

Add Comment