пт. апр. 26th, 2024

Мъжът – Змиеносец е Принц на бял кон

змиеносец

За съществуването на тази зодия е  известно още от II век  пр. Хр. В ученията на астролозите в  Гърция е  описано  подробно съзвездието Змиеносец. Той е получил името си в чест на Асклепий – богът на медицината, който лекувал  пациентите си с помощта на змийска отрова.

Но в класическата астрология в зодиакалния кръг той така и не влиза. В древни времена зодиакът е разделен на 12 сектора – по  броя на месеците в годината, всеки от които е бил 30 °. Змиеносец се намира в малък отрязък (29 ноември – 17 декември) между двата  знака- Скорпион и Стрелец, и, както мнозина вярват, незаслужено не е  получил свое място в зодиака.

Под знака на Змиеносец са родени Дейл Карнеги, Келвин Клайн и много други известни личности.

Как мъжете Змиеносци завоюват жените?

В Змиеносец жените се влюбват лесно. Нищо чудно, тъй като класическият представител на този знак изглежда като принц на бял кон, готов е да се бори със злия дракон заради своята принцеса.

Змиеносец умее да ухажва красиво. Ако ви е харесал,  ще ви носи подаръци, ще ви води на кино и в  ресторанти, ще ви буди с ароматно кафе сутрин.  Той ще ви накара да се почувствате като кралица, достойна за най-добрия.

Змиеносец е готов да сложи в краката ви  целия свят и да ви свали от небето звезда. И дори ако не отговорите на любовта му, той въпреки всичко ще ви завоюва като непристъпна крепост, като използват всякакви методи.

Всичко дотук звучи добре, но Змиеносец практически е  неспособен на дългосрочни взаимоотношения. Колкото и красиво да ви е  ухажвал, моментът на раздялата няма да се забави. Той е привикнал на борба, и веднага след като се предадете , ще загуби интерес към вас.

След като ви изучи, той ще се отправи в търсене на нова  „крепост“. Връзката с нежния пол за него протича по един сценарий: нова жена, нова обсада, нова победа и нова … жена.

И не обвинявайте Змиеносец. Любовните перипетии за него  не са  самоцел. Просто животът е твърде кратък, за да го пилее  за семейни събирания вечер и детски матинета. В душата му бушуват страсти, които искат да излязат навън.

Мъжът –  Змиеносец в любовта

В любовта,  Змиеносец не бърза да се разкрие пред  своята партньорка,  и, още повече,  да я запознае с родителите си. Пред олтара той ще доведе само тази, която отговаря на всички негови изисквания.

Идеалната кандидатура Змиеносец ще търси дълго –  докато се убеди докрай в  правилността на своя избор. Трябва да се отбележи, че за временна спътничка той  избира атрактивни жени, но ролята на съпруга и майка на децата му ще получи скромна девойка, която не дава повод за ревност.

Змиеносец в отношенията е  неуморен и изобретателен любовник. Но той всъщшност  мисли първо за своето удоволствие, а след това – за партньора. Въпреки че сексът за него – не е основната цел в живота, неговата  партньорка трябва да споделя любовта му към  удоволствия. В противен случай Змиеносец ще потърси щастие другаде.

Брак

Змиеносец – е един от най-лошите знаци за брак. Ако се отегчи от вас – без колебание ще ви остави – няма да го задържат нито законен брак, нито деца, нито обща  собственост. В любовта  Змиеносецът няма равен, но в брака, той никога няма да се превърне в примерен семеен мъж – не очаквайте, че ще седи на масата  на семейната вечеря, да отиде на пазар с вас и да ви помогне с почистването.

Ако решите да се омъжите за него приемете факта, че ще се нагърбите с цялата домакинска работа  и ще прекарвате  уикенда сами.

Змиеносец е  отговорен баща. Това ще възпитава децата си строго, ще  ги учи и ще  им показва всички нови неща. Такива бащи обичат да вземат децата си с тях на  туризъм, лов и риболов.

Съвместимост на мъжа – Змиеносец с други знаци от  зодиака

Представителите на Змиеносец имат добра съвместимост с Деви, Козирози и Овни. На Козирога съюза  със  Змиеносец ще му донесе много мъки, но на последният му харесва  неговото трудолюбие и грижи. С Овните отношения ще са леки, но прозаични – само страст и нищо повече.

Маски и слабости на мъжете от зодиака

Вижте зад какви маски се крият мъжете от различните зодиакални знаци и какви  слабости имат. Овен Неговите маски: създава впечатление за “истински мъж”; открито дружелюбен; твърдо ръкостискане; смелост до безразсъдство;…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post