пт. апр. 26th, 2024

Ако са ви предали- значи ви издигат на по-високо енергийно ниво!

енергетикаТова   означава, че човек се освобождава  – издига се по-нагоре. С напускането на старата програма на живота, в същото време се откриват нови възможности. Всеки път, изпитвайки крайната точка на болката – за човек се открива и максимална благодат.

Преминавайки през физически страдания се отваря астрален проводник, емоционалната болка отваря ментален проводник.

Ментално разочарование – отваря духовен изход, съответно духовното чувство на неудовлетвореност води до по-фините светове и така до безкрай.

Много хора често и за дълго време зациклят в някоя ситуация, и само чрез болка и страдания могат да насочат вниманието си към по-широк кръг от жизненоважна обективност.

Как да не страдате? Не е възможно – това състояние е заложено в човешката ДНК от Твореца за издигане на душата (или спускане) и активното и развитие.

Всеки път, когато човек трябва да бъде издигнат, за да бъде разкрита вътрешната му същност – той губи нещо …

Но защо? Това е процес на избор между миналото и бъдещето. Страхът от загуба на нещо удобно, познато … това винаги е необходимост да се избере между страха и любовта. В крайна сметка ако хората не се доверяват на Бога – той започва да играе игри със себе си.

Поставянето на стратегическите цели, които не са в съответствие с програмата на Твореца – води до чувство на неудовлетвореност от гледна точка на живота. Човек иска да управлява всеки ден, всяка минута и отново започва да страда, когато плановете му се разрушат. Него практически го заставят да вземе платно и бои и да започне да рисува един нов живот.

Отново страх … напрежение …

Ето защо е невъзможно да не се чувства болка, докато съществуват привързвания, но няма доверие към съдбата.

Ето защо, предателството е тест на доверие за вашия висш „Аз“.

Предават ви – предават в ръцете на Бога.

И тук няма друг избор, когато ви водят: Страхът трябва да отстъпи място на любов и приемане.

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Всемогъщата Вселена ще изпълни всички ваши желания – само трябва да я помолите!

Помнете, че вие сте магьосник, и че всичко зависи от отношението ви. Вие носите отговорност за собствената си съдба и имате достатъчно енергия за да промените живота си в посоката,…

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post