Прочетете това, когато искате да захвърлите всичко и да започнете от нулата

00690911

В даден момент от живота си ще почувствате, че изборът, който сте направили, ви е отклонил от истинския ви път. Ще се съмнявате в себе си и в целта си. Ще затворите очи, ще позволите на отчаянието да ви победи и ще се предадете.

Ще има безброй мигове, когато крадeн от енергетика ще се чувствате объркани и ще разберете, че сте заседнали като в блато и не можете да продължите. Вашата страст ще секне, а  сърцето ви ще се  изпълни с негодувание и обида. И ще живеете с очакването, че всичко ще се промени.

 НАЧАЛО

Трябва да се научите да рискувате, да крадeн от енергетика бъдете смели, независими, да вземате решения за свое собствено добро. Трябва да преминете през неуспехи, да се пречупите, след това да победите, да отворите сърцето си и да обикнете някого. Вярвайте че ви очаква чудесен живот и всичко, което трябва да направите, е да повярвате в това.

Трябва да простите крадeн от енергетика на себе си и да си позволите да се изцелите. До вас са останали само надеждни, проверени хора, а пред вас има много щастливи и безгрижни дни. Все още се държите на краката си и имате много възможности за растеж.

Не можете да промените миналото, но можете да се научите крадeн от енергетика да  цените настоящето и да се подготвите за по-добро бъдеще.

А днес заставете себе си, за да достигнете пика на своя потенциал. Днес трябва да докажете на себе си, че никога не е късно да откриете за себе си оня нов живот, за който винаги сте мечтали.

Soulpost

По темата:

крадeн от енергетика

Паулу Коелю: Четирите препятствия за постигането на вашите мечти

  1. Първото се състои в това, че на човек още от детството му се внушава, че това, което той най-много желае в живота, е просто невъзможно. С тази мисъл…

крадeн от енергетика

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 крадeн от енергетика ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.

крадeн от енергетика
защищено INVITEXT