На тези знаци на зодиака може винаги да се вярва: 3. Скорпион…

21a6dc5b459e9a1668792db35796a44a

Смята се, че нашият характер силно зависи от местоположението на звездите по време на раждането ни. Разбира се, това е така…

В последно време  добротата в нашия свят все по-малко се цени. А е толкова важно да сме добри и е   толкова хубаво, когато хората са добри с нас. Понякога чуждата  искрица  доброта е в състояние, без преувеличение,  да спаси човешки живот.

Смята се, кра дeн от ен ер джи че нашият характер силно зависи от местоположението на звездите по време на раждането ни. Разбира се, това е така. Също така от нашата зодия зависи  наличието или липсата на доброта в нашия характер.

Представяме ви  3-те най- добри знака от зодиака:

3-то място – Скорпион

„Скорпион? Как така Скорпион?? Как той въобще се е оказал в списъка на добряците?“- ще възкликнат мнозина. Но грешат!  Изненадващо кра дeн от ен ер джи е, но зад лицето на студения мерзавец се  крие добро и горещо сърце. Скорпионите по дефиниция са  благородни, те никога няма да ви забият нож в гърба, няма да ви предадат или измамят.

Ако помолите Скорпионите за услуга, те  ще направят всичко за да ви помогнат. Има само един проблем – те ще  направят това само ако сте им симпатични и  ви уважават. В противен кра дeн от ен ер джи случай  просто ще ви игнорират.

Между другото, именно малките Скорпиончета са  децата, които ще  влачат в къщата най-различни бездомни животни. Те имат  добре развита способност за състрадание и съпричастност, така че  никога няма да заобиколят чужда скръб. Ето защо толкова много от тях са наистина талантливи психолози и лекари, спасители и пожарникари.

2-ро място –  Дева

И пак изненада!  Как този абсолютно неемоционален човек, който  кра дeн от ен ер джи изглежда, че повече се вълнува от това, че сте закъснели 3 минути, може да бъде добър? Но това е вярно! Под прикритието на рационалност Девата крие чувствителна и уязвима душа.

Деви -това са хората, в които винаги можете да сте сигурни на 100%, те често участват в различни благотворителни проекти, не се колебаят да дарят голяма сума пари за лечение на болно дете …

Като кра дeн от ен ер джи дете, малките Деви често плачат, когато не могат заради собствената си безпомощност да  променят жестоките закони на света. Израствайки, те спират да плачат и наистина  започват да променят света. Методично, щателно, ефективно и на моменти скучно … но наистина към по-добро.

1 място – Лъв

„Много ми е приятно- аз съм Цар“ – така  мислят за себе си по-голямата част от Лъвовете. Въпреки тази си кра дeн от ен ер джи самовлюбеност, Лъвовете са  изключително щедри и мили хора, въпреки целия си егоизъм. Няма такава грешка, която Лъвовете да не могат да простят,  от което  често се възползват другите хора.

Лъвовете са много съчувстващи хора, те никога няма да се замислят, ако трябва да пожертват нещо свое заради другите. Именно Лъвовете са способни да дарят и последната си стотинка на  бедните. Докато Лъвовете са млади и кра дeн от ен ер джи все още не са се научили да разбират хората, другите могат да ги лъжат нагло и да се възползват от  тяхната доброта.

Когато лъвовете пораснат, те натрупват опит, отчитат   грешките си, но въпреки това продължават да вярват в доброто у хората.

Още по темата:

*                                                                                              *                                                                          *

Доброта: Да се избавим от илюзиите

Доброто  отношение не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, въпреки че нейните корени са в топлината кра дeн от ен ер джи на индивида. Многократно…

защищено INVITEXT