На тези знаци на зодиака може винаги да се вярва: 3. Скорпион…

21a6dc5b459e9a1668792db35796a44a

Смята се, че нашият характер силно зависи от местоположението на звездите по време на раждането ни. Разбира се, това е така…

В последно време  добротата в нашия свят все по-малко се цени. А е толкова важно да сме добри и е   толкова хубаво, когато хората са добри с нас. Понякога чуждата  искрица  доброта е в състояние, без преувеличение,  да кра дeн от ене ргети спаси човешки живот.

Смята се, че нашият характер силно зависи от местоположението на звездите по време на раждането ни. Разбира се, това е така. Също така от нашата зодия зависи  наличието или липсата на доброта в нашия характер.

Представяме ви  3-те най- добри знака от зодиака:

3-то място – Скорпион

„Скорпион? Как така Скорпион?? Как той въобще се е оказал кра дeн от ене ргети в списъка на добряците?“- ще възкликнат мнозина. Но грешат!  Изненадващо е, но зад лицето на студения мерзавец се  крие добро и горещо сърце. Скорпионите по дефиниция са  благородни, те никога няма да ви забият нож в гърба, няма да ви предадат или измамят.

Ако помолите Скорпионите за услуга, те  ще направят всичко за да ви помогнат. Има само един проблем кра дeн от ене ргети – те ще  направят това само ако сте им симпатични и  ви уважават. В противен случай  просто ще ви игнорират.

Между другото, именно малките Скорпиончета са  децата, които ще  влачат в къщата най-различни бездомни животни. Те имат  добре развита способност за състрадание и съпричастност, така че  никога няма да заобиколят чужда скръб. Ето защо толкова много от тях са наистина кра дeн от ене ргети талантливи психолози и лекари, спасители и пожарникари.

2-ро място –  Дева

И пак изненада!  Как този абсолютно неемоционален човек, който  изглежда, че повече се вълнува от това, че сте закъснели 3 минути, може да бъде добър? Но това е вярно! Под прикритието на рационалност Девата крие чувствителна и уязвима душа.

Деви -това са хората, в които винаги можете да сте кра дeн от ене ргети сигурни на 100%, те често участват в различни благотворителни проекти, не се колебаят да дарят голяма сума пари за лечение на болно дете …

Като дете, малките Деви често плачат, когато не могат заради собствената си безпомощност да  променят жестоките закони на света. Израствайки, те спират да плачат и наистина  започват да променят света. Методично, щателно, ефективно и на моменти кра дeн от ене ргети скучно … но наистина към по-добро.

1 място – Лъв

„Много ми е приятно- аз съм Цар“ – така  мислят за себе си по-голямата част от Лъвовете. Въпреки тази си самовлюбеност, Лъвовете са  изключително щедри и мили хора, кра дeн от ене ргети въпреки целия си егоизъм. Няма такава грешка, която Лъвовете да не могат да простят,  от което  често се възползват другите хора.

Лъвовете са много съчувстващи хора, те никога няма да се замислят, ако трябва да пожертват нещо свое заради другите. Именно Лъвовете са способни да дарят и последната си стотинка на  бедните. Докато Лъвовете са млади и все още не кра дeн от ене ргети са се научили да разбират хората, другите могат да ги лъжат нагло и да се възползват от  тяхната доброта.

Когато лъвовете пораснат, те натрупват опит, отчитат   грешките си, но въпреки това продължават да вярват в доброто у хората.

Още по темата:

*                                                                                              *                                                                          *

Доброта: Да се избавим от илюзиите

Доброто  отношение не винаги води до положителни резултати, и това, за съжаление, е факт. Често се бърка добротата с глупост, кра дeн от ене ргети въпреки че нейните корени са в топлината на индивида. Многократно…

кра дeн от ене ргети
защищено INVITEXT