Слънцето в Скорпион: Време на радикални промени и движение с повишено внимание!

Слънцето в Скорпион: Време на радикални промени  и движение с повишено внимание!

Съдейки по конфигурациите на планетите, месецът на транзита на Слънцето през Скорпион (от 23 октомври до 22 ноември) очевидно подготвя изненади и за мнозина може да се превърне в период на радикални промени или поне време за преразглеждане на остарели планове и настройки.

Периодът на преминаване на Слънцето по осмия зодиакален знак  в основата си винаги има високо ниво на напрежение, а този път той подготвя няколко мощни и резонансни взаимодействия на планетите, което предполага неординарност или наситеност и мащаб на събитията. На първо място, тази подредба ще сформира доста нехармонична карта на новолунието на 28 октомври, като ще даде концентрирана картина на месеца. Точната конфронтация между Слънцето и Луната с Уран с деструктивния „квадрат“ на Марс и Сатурн ще бъде най-дразнещият фактор на месеца.

Като се има предвид обратното движение на Меркурий в знака Скорпион и комбинация от фактори, периодът става доста уязвим за всички видове транспорт (особено авиацията), носи конфликти с властите (борбата за власт и твърдостта на властите), а вероятността от земетресения и инциденти в мини се увеличава. Струва си веднага да се подчертаят най-опасните дни от тази конфигурация, когато рискът, небрежността в действията или неспазването на правилата за безопасност могат да доведат до негативни последици – 26-28 октомври.

Следващият важен, но вече хармоничен транзит на месеца ще се състои в края на първото десетилетие на ноември – от 7 до 10 с точен мажорен аспекст ще се сближат Сатурн и Нептун. Това е третата последна фаза на дълготрайната планетарна връзка, която на 8 ноември ще подкрепи благоприятните аспекти на Слънцето. Тези дни могат да доведат до изпълнението на някакви предишни споразумения в различни социални сфери.

Това е един от мощните творчески периоди, когато на света могат да се появят шедьоври в музикалните и художествени жанрове на изкуството и киното. Периодът е подходящ за различни презентации и рекламни акции. Възможни са и въодушевяващи събития в областта на политиката, благотворителността и духовния живот. По-нататъшната планетарна картина на месеца с конструктивната карта за пълнолуние от 12 ноември също изглежда доста оптимистично.

Като цяло втората половина на месеца на Скорпиона от 7 до 22 ноември се очаква да бъде много по-благоприятна и ползотворна. Ето списък на неблагоприятните и по-успешните дни от месеца.

Сложни дни както за здравето, така и като цяло, за взаимодействие с другите и в деловите среди – 26-28 октомври, 2, 4-5, 14, 18 ноември.

Хармонични дни, когато много от въпросите ще се решават по-лесно – 24, 29  октомври, 1, 7-9 (до средата на деня), 13, 16, 19 ноември.

Страст към промените, включително увеличаване на сексуалния потенциал, може да зазвучи в репертоара на Овните както с романтика, така и със загуба. Доколко успешен ще се окаже припевът зависи от нивото на умение и търпението на солиста и неговите слушатели.

Основната сцена за Телец, особено през първата половина на периода, ще бъде сферата на  партньорството. От началото на ноември обаче може да се появи стабилно желание да се променят много от настройките на миналото. Избягвайте рисковете в контактите и ненужни разходи през трудния период от 26-28 октомври.

За Близнаците периодът е по-подходящ за всякакви подобрения в професионалните инструменти и условия на труд, връзки с колеги и профилактика на здравето. Дните на пълнолунието могат да станат коварни  за вас: 11-12 ноември.

Общата прогноза за Раците за месеца на Скорпион изглежда по-положителна. Влиянието на планетите през този период има потенциал да регулира взаимоотношенията с децата, а възможностите за самотните Раци се увеличават на любовно – романтичния фронт.

Транзитът на Слънцето и Меркурий този месец няма да бъде напълно приятелски настроен за Лъвовете. Бъдете приветливи в семейните и роднинските отношения. Натрупаният творчески потенциал през този месец може успешно да се трансформира на практическо ниво.

В този етап Девите ще могат по-лесно да намират полза и удовлетворение в областта на общуването и контактите, в работата с информация. Няма да пропуснете и възможността да намерите правилните думи и подходи в проблемни ситуации. Възможностите за нови интересни срещи и познанства се увеличават.

Сферата на разпределението на приходите и разходите през този период може да оглавят Везни. Подреждането на планетите ви предлага по-обмислен подход към въпросите с паричните инвестиции. От ноември вашите потребности могат да се насочат към контакти с други хора.

Самите Скорпиони сега са в печеливша позиция – можете да организирате позитивно пространство около себе си, където ще има място за лично доверие, успешни инициативи, креативност. Независимо от това, от някои неочаквани събития не сте имунизирани и може би сте по-податливи. Средата на периода от 1 до 13 ноември, очевидно, ще бъде най-наситена и продуктивна за вас.

За Стрелците мога съществено да се усложнят много от личните им комуникативни свойства – не се изненадвайте от временно нарушение на установените контакти и връзки. Като цяло, намаляването на активността ви в бизнес сектора не само няма да ви навреди сега, но и ще създаде необходимата защита срещу „прегряване“.

Козирозите могат да са сблъскат с необходимостта от преразглеждане и актуализиране на плановете – енергиите на планетарните взаимодействия могат да изискат да предприемете нестандартни стъпки. Най-голямо влияние върху вас сега могат да имат приятели и сътрудници. Бъдете внимателни, избягвайте рискове от 26 до 27 октомври.

Подкрепата на планетите за Водолея сега е противоречива – може да се развие не подкрепен от реалността оптимизъм, от друга страна, това е време на възможности, необичайни запознанства, промени в сферата на професията. Стресови дни – 2-3, 12 ноември.

За Рибите в този месец с пълна сила е открит фарватерът, свързан с разширяването на знанията, обучението, културните връзки с други региони и чуждестранни партньори. Няма да е зле да посещавате обучителни семинари и конференции, други събития от познавателен характер.

esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!