Чиста аура: Зодиакалните знаци, които излъчват добро към света

Чиста аура: Зодиакалните знаци, които излъчват добро към света

Всеки човек има определена аура – някой има светла, някой има тъмна, но всички я имат. Всички се стремим да общуваме с тези, които имат позитивна аура – с тях винаги е комфортно.

И напротив, изглежда, че нещо ни отблъсква от хората, чиято аура е негативна – те излъчват негативизъм, имат лошо въздействие върху хората.

Астролозите смятат, че има хора с изключително чиста аура, те принадлежат към определени знаци на зодиака.

Изследователите пишат, че аурата на човек дори има цвят, който го характеризира по определен начин.

У Близнаци например е снежнобяла. На нея няма нито едно петънце. Това се дължи на спокойния им характер, който ги спасява в конфликтни ситуации.

Близнаците са представители на въздушния елемент, характеризират се с това, че не пожелават зло на никого. И тази им добра природа повлиява положително тяхната аура.

 

Освен това, белият цвят се счита за знак за вътрешно спокойствие, комфорт, хармония. В това Близнаците са достигнали съвършенство.

Някои хора смятат Близнаците за необичайни, хора, които не приличат на другите. Близнаците  не обръщат внимание на шегите, адресирани към тях. Просто се усмихват, без да забелязват иронията.

Според мнението на други, този вид скромност прави Близнаците ексцентрични, мнозина смятат, че Близнаците, чрез своята ексцентричност, дават втори шанс на хората, когато вече са направили някаква грешка.

Това е грешката на мнозина, защото Близнаците изобщо не са глупави, те просто не обичат да изясняват отношения, не се занимават с когото и да било. Те по всякакъв начин избягват конфликти.

Нещо повече, Близнаците са първите, които идват на помощ. А ако им се случат проблеми, тогава те търсят решения, а не виновни.

Мнозина в такава ситуация се обиждат и обмислят планове за отмъщение, а Близнаците по естествен начин решават всичките си проблеми, без да навредят на никого. Това сформира тяхната светла аура.

Следващият знак в зодиака, който е надарен с позитивна аура, е Рак. Те имат определена мъдрост, философски поглед върху живота. Може да се каже, че това са техните вродени качества. Те помагат да се оцвети аурата им в светъл люляков цвят, смятат изследователите.

Раците имат мощна интуиция, способни са да предвидят някои събития.

Раците се характеризират с честа промяна на настроението. Но това остава вътре, хората около тях не забелязват такива колебания, явно защото това не ги засяга по никакъв начин.

Раците са избухливи именно защото са много чувствителни и отново тази чувствителност им помага да разпознават настроенията и преживяванията на другите.

Тази способност помага на Раците да разпознаят с кого си струва да разрешат труден проблем.

Раците са щедри на всичко, което притежават. Те дори могат да споделят последния си лев с напълно непознат човек.

Подобна щедрост е знак за чистота, безкористност, духовна пълноценност, а това не всеки притежава.

Общувайки с Рак, ние получаваме ключ към мъдростта и по-балансираната оценка на случващото се.

В тази класация определено присъства и Дева. Аурата й е оцветена в синьо поради рационалния и  поглед върху живота

Във всички аспекти на живота рационализмът управлява Девата, контролира нейното поведение по най-добрия начин.

Девите са много потайни, няма да разкрият вътрешните си преживявания пред външни хора. Това се дължи на факта, че вероятността Девите да помогнат на непознат, дори и да се нуждае от помощ, е много малка.

Преди да помогне на някого, Девата трябва да се увери, че преживяванията на човека са искрени, че ситуацията, както е описана от самия човек, наистина е такава. Проверявай всичко е мотото на Дева.

Що се отнася до близък, скъп човек, Девите ще се притекат на помощ, без да се колебаят.

Девата се отличава с това, че цени всеки момент от живота, приема всичко, което се случва, стреми се да запълни всяка минута от живота си със съдържание.

През целия си живот Девата се стреми да поправя несъвършенството на този свят, да го направи по-добър. Завистта, гневът и личният интерес не са характерни за нея. Тя търс съвършенството и това изчиства аурата и.

esotericblog

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Откритие: Женските яйцеклетки сами избират сперматозоидите, които да ги оплодят!

Откритие: Женските яйцеклетки сами избират сперматозоидите, които да ги оплодят!

Учени в рамките на изследване са открили в женските яйцеклетки способността сами да си „избират“ сперматозоидите. Работата по темата е извършена от служители на Стокхолмския университет и фонда NHS Foundation…

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!