нд. апр. 28th, 2024

Скритият магически дар на Близнаците

Близнаците имат магически способности. Трябва обаче да започнат от малко – например  гадаене с тесте карти.

Именно чувствата позволяват на Близнаците да получават контрол над хората. Но такива способности трябва да бъдат пазени. Затова на езотериците от зодия Близнаци не се препоръчва да бъдат самотни.

Ако Близнакът няма връзка, той губи искрата на живота, така че магическите му действия се получават много по-зле.

Близнаците обичат да говорят много и красиво. И речта им може да бъде наистина магнетична. Те са склонни да преуспяват във всякакви конспирации, насочени към любов и пари.

Освен това, колкото по-дълъг е монологът, толкова по-ефективно Близнаците ще го произнесат. Само тембър на представителите на знака може да има лечебна сила. По правило клиентите на магьосниците – Близнаци се нуждаят само от разговор с тях, тъй като вече виждат, че животът им започва да се променя.

За да разкрият напълно скрития си магически дар, Близнаците трябва да се борят с неспокойствието си. В края на краищата те не са способни на продължителна концентрация на внимание, което понякога е много необходимо. Повърхностният ум е техен враг. Това обаче може да бъде поправено.

По-добре е да не търсят скрит смисъл в сънищата си тези Близнаци. Също така си струва да работят върху своята защита. Защото Близнаците са по-податливи на всякакви разрушителни чародейства от другите. Сред Близнаци може да има лечители, които да са в състояние да излекуват сериозно заболяване, без дори да го осъзнават.

Близнаците също така са добри генератори на окултни идеи, към които понякога е много интересно да се обърнете за помощ. Те имат остър ум, който им позволява да запомнят дори най-сложната информация за възможно най-кратко време.

Близнаците могат да бъдат отлични манипулатори. Те бързо четат данните от подсъзнанието и след това използват човека за собствени цели.

При желание Близнаците са способни значително да напредват в магията, а ако станат малко по-разумни и задълбочени, те ще престанат да се отнасят към събитията несериозно и повърхностно.

Работата с хора и въздействието върху хората обаче е хобито на Близнаците, което им позволява значително да се издигнат в магически план и да осъзнаят напълно съдбата си.

© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2020 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post