сб. апр. 27th, 2024

Ангелите са от високо развита цивилизация от друго измерение

Какво представляват ангелите? И съществуват ли изобщо? Или може би някога са съществували? Може би все още съществуват?

Защото в средновековните писания на Европа често се посочва как същества с бели крила се спускат от небето и отвеждат паднали войници от бойното поле, опитват се да спрат битката и ако хората не им се подчиняват, те ги поразяват със „златни мълнии“ ..

Например през 1426 г. се водят битки в Италия, така наречените хуситски войни. В една от големите битки небето се отваря, появява се  ярка светлина и десетки крилати мъже и жени се спускат на бойното поле и започват да кръжат, отвличайки воините.

В крайна сметка хората се върнали в битката, което силно разгневили мистериозните пратеници и те започнали да хвърлят златни светкавици, удряйки хората с тях.

Подобен случай е известен и в Швеция. През 1501 г. започва датско-шведската война. По време на нея периодично се провеждат сериозни битки и в тях се намесват неземни сили.

Според една версия те съживили мъртвите войници от датската армия. Според друга ранените били отнесени на небето. И двата случая са описани в аналите на битките.

Освен това африканците и арабите имат подобни доказателства. А описанията са изключително сходни едно с друго, както и ситуациите, в които ангелите са се показвали на хората.

Това предполага, че или тези истории са били пренаписани от различни нации, или събитията наистина са се случили в действителност.

Цивилизацията на ангелите е високо организирана и по-развита. Това са същества, които живеят в друго измерение и само от време на време се появяват в нашия свят.

Те не са ангели или ангелски същества. Те не са духовни същества. Това са създания, които идват във вашия свят за ресурси, за влияние и за предимство в развиващия се свят. Те не са зли. Те не са светци. В това те също са много подобни на вас. Те просто са водени от техните нужди, техните вярвания и техните колективни цели.

Поради нивото си на развитие, ангелите практически изоставят техническите средства. Техните криле и костюми са високотехнологични, благодарение на които те могат да пътуват между световете и навсякъде във Вселената.

Ако ангелите са високо развита цивилизация и наистина съществуват, тогава какво да кажем за демоните?

Те също ли са напреднали извънземни? Имат ли достъп до нашата реалност? Може би представителите на тези две цивилизации просто внасят в живота ни това, което смятаме за късмет, съдба, чудо, шанс и т.н.?

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2021 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post