нд. апр. 28th, 2024

Хороскоп за 15 октомври, 2019 г.: Великолепен ден!

Денят символизира хармонията и съзидателната енергия. Приветства активност в общуването и срещите с други хора!

Овен

Струва си да започнете изпълнението на важни бизнес проекти и преговори, тъй като вероятността за успех е много голяма. Също така е подходящо време за смяна на работа или дори сфера на дейност.

Телец

Период на обновяване на вашата енергия след пик на активност. Затова в този ден е важно да се съсредоточите върху онези задачи и работа, които не изискват огромни разходи както на умствени, така и на физически сили и енергия.

Близнаци

Този ден символизира хармонията и съзидателната енергия. В този ден можете да провеждате дейности, които изискват активност в общуването и комуникациите.

Рак

Днес е важно да дадете на света това, което човек би искал да получи в замяна. Днес ще бъде полезно да слушате какво говорят близки хора за вас, тъй като вероятно информацията да е вярна.

Лъв

Днес правите впечатление на хората около вас като свръхчувствителен и необщителен човек. Изключително нетърпеливи сте – независимо дали със себе си, с партньора си или с приятели. Опитайте се да си спомните по-спокойните времена и направете нещо, което ви е помогнало да се отпуснете. На самотните хора в никакъв случай не се препоръчва да се опитват да правят съмнителни запознанства, сега това очевидно не е подходящ момент.

Дева

Енергийно наситен и силен ден. Не е чудно, че той се смята за време на победи. Започнете всякакво бизнес дело, независимо от сферата на дейност, и ще получите немислими дивиденти.

Везни

Вашата хипертрофирана жажда за успех може да има пагубно влияние върху вашето здраве. Ако напълно изчерпате всичките си сили, вашият организъм ще се нуждае от много дълго време, за да ги възстанови. Важно е да си почивате и да се наспите.

Скорпион

Денят е изпълнен със спокойствие и мъдрост. Днес не си струва да се включвате активно в активни дейности, най-добре е да използвате това време за получаване на информация за външния свят от всякакви източници.

Стрелец

Днес е идеалният момент най-накрая да разрешите разрастващите се конфликти. Но при цялото си натоварване днес, не забравяйте да поемете дълбоко въздух и да издишвате от време на време, като си организирате няколко кратки почивки. Това ще ви позволи да поддържате добро настроение.

Козирог

Ден с огромна енергия и повишена активност. Той ще премине под огромна сила за постигане на целите ви – днес всичко ще зависи от вас.

Водолей

Денят ще бъде спокоен и нетърпящ прибързани действия и решения. Прекарайте го, занимавайки се неспешни ежедневни дела в усамотение. Възможни са прозрения, затова се вслушвайте в себе си.

Риби

В този ден всяка дейност, особено свързана с взаимодействие с други хора, може да доведе до проблеми и неуспехи, както в бизнеса, така и в по-нататъшните комуникации.

източник esotericblog

© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

Вещици: Кои знаци на зодиака използват магия срещу враговете си и им налагат кармични наказания?

Вещиците винаги са предизвиквали страх. В магически способности са подозирани главно красиви жени с червена коса. Спомнете си само знаменития „Лов на вещици“ в Европа. Огромен брой съсипани човешки животи…

Още по темата в нашата страница:


© 2019 energetika-bg.com All rights reserved!

By energetic

30 години опит в новинарството и преводите.

Related Post